Skip to main content
Side panel
Освітній портал
Home
More
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access
Log in
Home
Open course index
Open block drawer
Організація ресторанної справи
Topic outline
General
Collapse all
Expand all
Новини
Forum
Навчально-методичний комплекс дисципліни
Робоча програма навчальної дисципліни "Організація ресторанної справи"
File
Робоча програма навчальної дисципліни "Організація ресторанної справи" 24-25 н.р.
File
Положення про академічну доброчесність
File
Методичні рекомендації для проведення практичних занять
File
Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів
File
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
URL
РЕСТОРАННИЙ КЕЙТЕРИНГ
URL
Матеріали до лекційних та практичних занять
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ»
File
Методичні рекомендації для проведення практичних занять
File
Методичні рекомендації для самостійної роботи
File
SERVIO POS ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
URL
Тема 1.1. ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
File
Практичне занняття 1. Історія розвитку закладів ресторанного господарства.
File
ТЕМА 1.2. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ЗРГ
File
Практичне заняття 2. Основи організації роботи закладів ресторанного господарства
File
Практичне заняття 3. Організація роботи закладів ресторанного господарства.
File
ТЕМА 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ПОСТАЧАННЯ ЗРГ
File
Практичне заняття 4 - 5. Організація постачання закладів ресторанного господарства.
File
ТЕМА 3. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ СКЛАДСЬКОГО, ТАРНОГО ТА ТРАНСПОРТНОГО ГОСПОДАРСТВА
File
Практичне заняття 6 - 7. Організація роботи складського, тарного та транспортного господарства.
File
САМОСТІЙНА РОБОТА 1.
File
ТЕМА 4.1. ПЛАНУВАННЯ МЕНЮ І ПРЕЙСКУРАНТІВ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
File
Практичне заняття 8-11. Основи організації виробництва продукції ЗРГ.
File
Практичне завдання - меню
File
ТЕМА 4.2. ВИРОБНИЧИЙ ПРОЦЕС ЯК ОСНОВА ФОРМУВАННЯ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
File
Практичне завдання - Ресторан
File
Практичне завдання - Виробнича програма
File
ТЕМА 4.3. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА В ЗАГОТІВЕЛЬНИХ ЦЕХАХ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
File
ТЕМА 4.4. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА В ДОГОТІВЕЛЬНИХ ЦЕХАХ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
File
ТЕМА 4.5. СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ЦЕХИ ТА ДОДАТКОВІ ПРИМІЩЕННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
File
САМОСТІЙНА РОБОТА 2.
File
ТЕМА 5. ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
File
Практичне заняття 12-13. Основи технологічного процесу обслуговування споживачів у ЗРГ.
File
ТЕМА 6.1. ХАРАКТЕРИСТИКА МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
File
Тема 6.2. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
File
Практичне заняття 14-15. Характеристика матеріально-технічної бази для організації обслуговування споживачів у ЗРГ.
File
САМОСТІЙНА РОБОТА 3.
File
ТЕМА 7. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ПОВСЯКДЕННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ РІЗНИХ КОНТИНГЕНТІВ СПОЖИВАЧІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. ТЕМА 7.1. ПІДГОТОВКА ДО ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
File
ТЕМА 7.2. ОСОБЛИВОСТІ ПОДАЧІ СТРАВ ТА ГАРЯЧИХ НАПОЇВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
File
ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ (ЗГРС-21-1, ЗГРС-20-1с, ЗГРС-19-1) - д.е.н., Климчук А.О.
Завдання до виконання
Page
Завдання відповідно до пункту 2.
File
Теми доповідей до заліку
File
Зворотній зв'язок
ktgrs_kao@ztu.edu.ua Климчук Альона Олегівна
Feedback
Матеріали для практичних занять (ГРС-5) - ст.викл., Жабровець Л.Л.
Практичне заняття 17.02.23 (11:40-13:00)
File
Практичне заняття 24.02.23 (8:30-9:50)
File
Практичне заняття 10.03.23 (8:30-8:50)
File
Практичне заняття 24.03.23 (8:30-9:50)
File
Практичне заняття 31.03.23 (11:40-13:00)
File
Практичне заняття 07.04.23 (8:30-9:50)
File
Практичне заняття 21.04.23 (8:30-9:50)
File
Практичне заняття 05.05.23 (8:30-9:50)
File
Практичне заняття 08.09.23 (10.00-11.20)
File
Практичне заняття 12.09.23 (8.30-9.50)
File
Лекція до практичного заняття 12.09.23
File
Практичне заняття 22.09.23 (10.00-11.20)
File
Лекція до практичного заняття 22.09.23
File
Додаток 1 22.09.23
File
Додаток 2 22.09.23
File
Практичне заняття 26.09.23 (11.40-13.00)
File
Практичне заняття 06.10.23 (10.00-11.20)
File
Лекція до практичного 06.10.23
File
Практичне заняття 10.10.23(11.40-13.00)
File
Практичне заняття 20.10.23(10.00-11.20)
File
Практичне заняття 24.10.23 (11.40-13.00)
File
Практичне заняття 03.11.23 (10.00-11.20)
File
Практичне заняття 07.11.23(11.40-13.00)
File
Тематична контрольна робота 17.11.23(10.00-11.20)
File
Практичне заняття 21.11.23(11.40-13.00)
File
Практичне заняття 01.12.23(10.00-11.20)
File
Самостійна робота 05.12.23(10.00-11.20)
File
Практичне заняття 15.12.23(11.40-13.00)
File
Додаток до практичного заняття
File
Практичне заняття 19.12.23(11.40-13.00
File
Зворотній зв'язок
ktgrs_zhll@ztu.edu.ua Жабровець Людмила Леонідівна
Feedback
ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ Матеріали для практичних занять (ГРС-7) - ст. викл. Жабровець Людмила Леонідівна
Практичне заняття 1. Історія розвитку ЗРГ 08.09.2025
File
Практичне заняття 2. Основи організації роботи ЗРГ15.09.2025
File
Практичне заняття 3. Організація роботи ЗРГ 24.09.2025
File
Практичне заняття 4. Організація постачання закладів ресторанного господарства 29.09.2025
File
Практичне заняття 5. Організація складського господарства 08.10.2025
File
Практичне заняття 6. Асортиментний мінімум спеціалізованого ЗРГ 13.10.2025
File
Виконати проєкт
Assignment
Зворотній зв'язок
ktgrs_zhll@ztu.edu.ua Жабровець Людмила Леонідівна
Feedback