Skip to main content
Side panel
Освітній портал
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access (
Log in
)
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Home
Calendar
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Home
Courses
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Topic outline
General
ktgrs_kvp@ztu.edu.ua Для надсиланння виконаних практичних завдань
Forum
Навчально-методичний комплекс дисципліни
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО ТА ЕТНІЧНІ КУХНІ»
File
Завдання для практичних занять
File
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО ТА ЕТНІЧНІ КУХНІ»
File
Лекційний матеріал з дисципліни
Лекційне заняття 1.1
File
Лекційне заняття 1.2
File
Лекційне заняття 2.1
File
Лекційне заняття 2.2
File
Лекційне зняття 3
File
Лекційне заняття 4
File
Лекційне заняття 5
File
Лекційне заняття 6
File
Лекційне заняття 7
File
Лекційне заняття 8
File
Лекційне заняття 9
File
Лекційне заняття 10
File
Лекційне заняття 11
File
Лекційне заняття 12
File
Лекційне заняття 13
File
Лекційне заняття 14
File
Лекційне заняття 15
File
Лекційне заняття 16
File
Практичний матеріал з дисципліни
Практичне заняття 1
File
Практична робота 2
File
Практичне заняття 3.1
File
Практичне заняття 3.2
File
Практичне заняття 5
File
Практичне заняття 6
File
Практичне заняття 7
File
Практичне заняття 8
File
Практичне заняття 9
File
Практичне заняття 10
File
Практичне заняття 11
File
Практичне заняття 12
File
Практичне заняття 13
File
Практичне заняття 14
File
Практичне заняття 15
File
Практичне заняття 16
File
Практичне заняття 17
File
Практичне заняття 19
File
Практичне завдання 1 ГРС - 2, ГРС - 3
File
Практичне завдання 2
File
Практичне завдання 3
File
Завдання до практичного завдання 3
File
Практичне завдання 4
File
мк 1
File
Практична робота 5
File
Практичне завдання 6-7
File
Завдання до практичного завдання
File
Практична робота 8
File
Практичне завдання 9
File
Тести Америка
File
Тести Особливості кулінарії країн Латинської Америки та Англо-Америки.
File
Практична робота 10
File
Практична робота 11
File
Питання для заліку 23.04.2024
File
Критерії оцінювання та рекомендована література
Критерії оцінювання
File
Рекомендована література
File
ЗАОЧНА ФОРМА НАВЧАННЯ
Кулінарне мистецтво лекція
File
Кулінарне мистецтво лекція
File
Завдання для практичного заняття
File
Завдання для практичного заняття
File
Кулінарне мистецтво лекція
File
Питання для заліку 23.04.2024
File
Зворотній зв'язок
ktgrs_kao@ztu.edu.ua Климчук Альона Олегівна
Feedback
ktgrs_kvp@ztu.edu.ua Каленська Віталіна Петрівна
Feedback