Перейти до головного вмісту
Освітній портал
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
Пропустити Зараз на сайті
Зараз на сайті
50 користувача(ів) (останні 5 хвилин)
  1. Курси
  2. Для викладачів (кафедри)
  3. Факультет бізнесу та сфери обслуговування
  4. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • 3 Сторінка 3
  • » Наступна сторінка
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 242 "ТУРИЗМ" ОС "БАКАЛАВР" - ОПП "Туризм"
Економіка підприємства
Маркетинг
Туристичне краєзнавство
Маркетинг в туризмі
Менеджмент в туризмі
Географія туризму та рекреації
Туристичне країнознавство
Туристська та рекреаційна картографія
Туроператорська та турагентська діяльність
Рекреалогія
Організація туризму
Спеціальні види туризму
Готельний та ресторанний бізнес
Організація екскурсійної діяльності
Логістика
Сервісологія
Комунікативний менеджмент в туризмі та готельно-ресторанному господарстві
Аналіз діяльності підприємств туризму
Управління конкурентоспроможністю підприємств туристичної галузі
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 242 "ТУРИЗМ І РЕКРЕАЦІЯ" ОС "МАГІСТР" - ОПП "Туризмознавство"
Методологія і організація наукових досліджень
Атрибуція пам'яток
Стратегічний маркетинг в туризмі
Конкурентоспроможність та інновації в туризмі
Екскурсологія
Страхування в туризмі
Туристичні дестинації
Природокористування в туризмі та сталий розвиток
Управління проектами в туризмі і рекреації
Туризмологія
Моніторинг міжнародних туристичних ринків
Стратегічний маркетинг туризмі
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" ОС "БАКАЛАВР" - ОПП "Готельно-ресторанна справа"
241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" - ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
Харчова хімія
Економіка готелів і ресторанів
Вступ до гостинності
Іміджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі
Інновації та управління якістю у сфері HoReCa
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
Організація готельної справи
Організація ресторанної справи
Проектування підприємств в галузі
Маркетинг в готельно-ресторанній справі
Управління конурентоспроможністю
Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанній сфері
Управління персоналом у сфері гостинності
Сервіс у ресторанній сфері
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • 3 Сторінка 3
  • » Наступна сторінка
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle