Skip to main content
Освітній портал
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
You are currently using guest access
Log in
Home
Skip Online users
Online users
1 online user (last 5 minutes)
  1. Courses
  2. Для викладачів (кафедри)
  3. Факультет бізнесу та сфери обслуговування
  4. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • » Next page
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 242 "ТУРИЗМ" ОС "БАКАЛАВР" - ОПП "Туризм"
Економіка підприємства
Маркетинг
Історія розвитку туризму у світі та в Україні
Туристичне краєзнавство
Музеєзнавство
Менеджмент в туризмі
Географія туризму
Туристичне країнознавство
Туристська та рекреаційна картографія
Туристичні ресурси України
Туроператорська та турагентська діяльність
Рекреалогія
Організація туризму
Спеціальні види туризму
Готельний та ресторанний бізнес
Організація екскурсійної діяльності
Логістика
Сервісологія
Комунікативний менеджмент в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі
Аналіз діяльності підприємств туризму
Управління конкурентоспроможністю підприємств туристичної галузі
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 242 "ТУРИЗМ І РЕКРЕАЦІЯ" ОС "МАГІСТР" - ОПП "Туризмознавство"
Методологія і організація наукових досліджень
Атрибуція пам'яток
Стратегічний маркетинг в туризмі
Екскурсологія
Туристичні дестинації
Природокористування в туризмі
Управління проектами в туризмі
Туризмологія
Моніторинг міжнародних туристичних ринків
Стратегічний маркетинг туризмі
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" ОС "БАКАЛАВР" - ОПП "Готельно-ресторанна справа"
241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" - ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
Харчова хімія
Основи туризмознавства
Економіка готелів і ресторанів
Вступ до гостинності
Менеджмент в готельно-ресторанній справі
Іміджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі
Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
Організація готельної справи
Організація ресторанної справи
Харчові технології в закладах готельно-ресторанної справи
Проектування підприємств галузі
Маркетинг в готельно-ресторанній справі
Управління конурентоспроможністю
Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанній сфері
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • » Next page
You are currently using guest access (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle