Структура за темами
Загальне
Тема 1. Основні положення проведення моніторингу світового ринку туристичних послуг.
Тема 2. Світовий ринок туристичних послуг: концептуальні засади, особливості еволюції та функціонування.
Практика 4 год.
Завдання 1. Створити схему структурно-логічної послідовності здійснення моніторингу ринку готельних та ресторанних послуг, дати характеристику.
Завдання 2. Сформувати систему показників моніторингу
Надсилаємо практичні роботи на пошту: ktgrs_kvp@ztu.edu.ua
Тема 4. Чинники формування та умови розвитку кон’юнктури міжнародних туристичних ринків.
Практична робота 3
Перекладіть варіанти завдань і виберіть одне завдання для виконання вашого персонального проекту по воркшопу!
Це завдання треба виконати у вигляді презентації PowerPoint, англійською мовою!
Бажаний розмір презентації 5-6 слайдів.
Формат ppt або pdf.
Тема 3. Інформаційне забезпечення моніторингу міжнародних туристичних ринків.
Тема 7. Аналіз кон’юнктури міжнародного ринку готельних і ресторанних послуг.
Тема 8. Кон’юнктурний прогноз світового ринку готельних і ресторанних послуг.