Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Харчова хімія
На головну
Календар
Харчова хімія
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Харчова хімія
Структура за темами
Загальне
Новини
Форум
Навчально-методичне забезпечення дисципліни
Робоча програма
Файл
Методичні рекомендації для самостійної роботи
Файл
Матеріали до лекційних і лабораторних занять
ТЕМА 1. БІЛКИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Файл
Тема 1. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 2. ВУГЛЕВОДИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Файл
Тема 2. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 3. ЛІПІДИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Файл
Тема 3. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 4. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ
Файл
Тема 4. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 5. ВІТАМІНИ
Файл
Тема 5. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 6. ХАРЧОВІ КИСЛОТИ
Файл
Тема 6. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 7. РОЛЬ ФЕРМЕНТІВ ТА ФЕРМЕНТНИХ ПРЕПАРАТІВ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Файл
Тема 7. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 8. ХАРЧОВІ ДОБАВКИ
Файл
Тема 8. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 9. ВОДА
Файл
Тема 9. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 10. ОСНОВИ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
Файл
Тема 10. Лабораторні заняття
Файл
Модульний контроль
Модульний контроль
Файл
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання
Файл
Список рекомендованої літератури
Список рекомендованої літератури
Файл
Зворотній зв'язок
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
Зворотний зв’язок