Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Харчова хімія
На головну
Календар
Харчова хімія
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Харчова хімія
Зворотній зв'язок
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
◄ Список рекомендованої літератури
Перейти до...
Перейти до...
Новини
Робоча програма
Методичні рекомендації для самостійної роботи
ТЕМА 1. БІЛКИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Тема 1. Лабораторні заняття
ТЕМА 2. ВУГЛЕВОДИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Тема 2. Лабораторні заняття
ТЕМА 3. ЛІПІДИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Тема 3. Лабораторні заняття
ТЕМА 4. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ
Тема 4. Лабораторні заняття
ТЕМА 5. ВІТАМІНИ
Тема 5. Лабораторні заняття
ТЕМА 6. ХАРЧОВІ КИСЛОТИ
Тема 6. Лабораторні заняття
ТЕМА 7. РОЛЬ ФЕРМЕНТІВ ТА ФЕРМЕНТНИХ ПРЕПАРАТІВ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Тема 7. Лабораторні заняття
ТЕМА 8. ХАРЧОВІ ДОБАВКИ
Тема 8. Лабораторні заняття
ТЕМА 9. ВОДА
Тема 9. Лабораторні заняття
ТЕМА 10. ОСНОВИ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
Тема 10. Лабораторні заняття
Модульний контроль
Критерії оцінювання
Список рекомендованої літератури