Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
На головну
Більше
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Відкритий покажчик курсу
Відкрити ящик блоків
241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" - ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
Структура за темами
Загальне
Згорнути все
Розгорнути всі
Оголошення
Форум
Програма практики - Навчальна практика (1 курс), Виробнича практика (2 курс, 3 курс)
Файл
Програма - Переддипломної практики (4 курс)
Файл
Програма атестаційного екзамену для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Файл
Методичні рекомендації для підготовки, виконання та захисту (бакалаврських) кваліфікаційних робіт
Файл
РОЗДІЛ 1. КОНЦЕПЦІЯ.
Методичні рекомендації до написання розділу 1.
Файл
Завдання 1.
Файл
Завдання 2.
Файл
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ. СЕРВІС.
Методичні рекомендації до написання розділу 2.
Файл
Завдання 3.
Файл
Завдання 4.
Файл
Завдання 5.
Файл
Завдання 6.
Файл
РОЗДІЛ 3. АРХІТЕКТУРА. ДИЗАЙН.
Методичні рекомендації до написання розділу 3.
Файл
Завдання 7.
Файл
Завдання 8.
Файл