Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
На головну
Календар
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Структура за темами
Загальне
ktgrs_kvp@ztu.edu.ua Для надсиланння виконаних практичних завдань
Форум
Навчально-методичний комплекс дисципліни
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО ТА ЕТНІЧНІ КУХНІ»
Файл
Завдання для практичних занять
Файл
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО ТА ЕТНІЧНІ КУХНІ»
Файл
Лекційний матеріал з дисципліни
Лекційне заняття 1.1
Файл
Лекційне заняття 1.2
Файл
Лекційне заняття 2.1
Файл
Лекційне заняття 2.2
Файл
Лекційне зняття 3
Файл
Лекційне заняття 4
Файл
Лекційне заняття 5
Файл
Лекційне заняття 6
Файл
Лекційне заняття 7
Файл
Лекційне заняття 8
Файл
Лекційне заняття 9
Файл
Лекційне заняття 10
Файл
Лекційне заняття 11
Файл
Лекційне заняття 12
Файл
Лекційне заняття 13
Файл
Лекційне заняття 14
Файл
Лекційне заняття 15
Файл
Лекційне заняття 16
Файл
Практичний матеріал з дисципліни
Практичне заняття 1
Файл
Практична робота 2
Файл
Практичне заняття 3.1
Файл
Практичне заняття 3.2
Файл
Практичне заняття 5
Файл
Практичне заняття 6
Файл
Практичне заняття 7
Файл
Практичне заняття 8
Файл
Практичне заняття 9
Файл
Практичне заняття 10
Файл
Практичне заняття 11
Файл
Практичне заняття 12
Файл
Практичне заняття 13
Файл
Практичне заняття 14
Файл
Практичне заняття 15
Файл
Практичне заняття 16
Файл
Практичне заняття 17
Файл
Практичне заняття 19
Файл
Практичне завдання 1 ГРС - 2, ГРС - 3
Файл
Практичне завдання 2
Файл
Практичне завдання 3
Файл
Завдання до практичного завдання 3
Файл
Практичне завдання 4
Файл
мк 1
Файл
Практична робота 5
Файл
Практичне завдання 6-7
Файл
Завдання до практичного завдання
Файл
Практична робота 8
Файл
Практичне завдання 9
Файл
Тести Америка
Файл
Тести Особливості кулінарії країн Латинської Америки та Англо-Америки.
Файл
Практична робота 10
Файл
Практична робота 11
Файл
Питання для заліку 23.04.2024
Файл
Критерії оцінювання та рекомендована література
Критерії оцінювання
Файл
Рекомендована література
Файл
ЗАОЧНА ФОРМА НАВЧАННЯ
Кулінарне мистецтво лекція
Файл
Кулінарне мистецтво лекція
Файл
Завдання для практичного заняття
Файл
Завдання для практичного заняття
Файл
Кулінарне мистецтво лекція
Файл
Питання для заліку 23.04.2024
Файл
Зворотній зв'язок
ktgrs_kao@ztu.edu.ua Климчук Альона Олегівна
Зворотний зв’язок
ktgrs_kvp@ztu.edu.ua Каленська Віталіна Петрівна
Зворотний зв’язок