Skip to main content
Side panel
Освітній портал
Home
More
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access
Log in
Home
Open course index
Open block drawer
241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" - ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
Topic outline
General
Collapse all
Expand all
Оголошення
Forum
Програма практики - Навчальна практика (1 курс), Виробнича практика (2 курс, 3 курс)
File
Програма - Переддипломної практики (4 курс)
File
Програма атестаційного екзамену для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
File
Методичні рекомендації для підготовки, виконання та захисту (бакалаврських) кваліфікаційних робіт
File
РОЗДІЛ 1. КОНЦЕПЦІЯ.
Методичні рекомендації до написання розділу 1.
File
Завдання 1.
File
Завдання 2.
File
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ. СЕРВІС.
Методичні рекомендації до написання розділу 2.
File
Завдання 3.
File
Завдання 4.
File
Завдання 5.
File
Завдання 6.
File
РОЗДІЛ 3. АРХІТЕКТУРА. ДИЗАЙН.
Методичні рекомендації до написання розділу 3.
File
Завдання 7.
File
Завдання 8.
File