Перейти до головного вмісту
Освітній портал
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
Пропустити Зараз на сайті
Зараз на сайті
Немає користувачів (останні 5 хвилин)
  1. Курси
  2. Для викладачів (кафедри)
  3. Факультет бізнесу та сфери обслуговування
  4. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • 3 Сторінка 3
  • » Наступна сторінка
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 242 "ТУРИЗМ" ОС "БАКАЛАВР" - ОПП "Туризм"
Економіка підприємства
Маркетинг
Історія розвитку туризму у світі та в Україні
Туристичне краєзнавство
Музеєзнавство
Менеджмент в туризмі
Географія туризму
Туристичне країнознавство
Туристська та рекреаційна картографія
Туристичні ресурси України
Туроператорська та турагентська діяльність
Рекреалогія
Організація туризму
Спеціальні види туризму
Готельний та ресторанний бізнес
Організація екскурсійної діяльності
Логістика
Сервісологія
Комунікативний менеджмент в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі
Аналіз діяльності підприємств туризму
Управління конкурентоспроможністю підприємств туристичної галузі
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 242 "ТУРИЗМ І РЕКРЕАЦІЯ" ОС "МАГІСТР" - ОПП "Туризмознавство"
Методологія і організація наукових досліджень
Атрибуція пам'яток
Стратегічний маркетинг в туризмі
Екскурсологія
Туристичні дестинації
Природокористування в туризмі
Управління проектами в туризмі
Туризмологія
Моніторинг міжнародних туристичних ринків
Стратегічний маркетинг туризмі
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" ОС "БАКАЛАВР" - ОПП "Готельно-ресторанна справа"
241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" - ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
Харчова хімія
Основи туризмознавства
Економіка готелів і ресторанів
Вступ до гостинності
Менеджмент в готельно-ресторанній справі
Іміджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі
Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
Організація готельної справи
Організація ресторанної справи
Харчові технології в закладах готельно-ресторанної справи
Проектування підприємств галузі
Маркетинг в готельно-ресторанній справі
Управління конурентоспроможністю
Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанній сфері
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • 3 Сторінка 3
  • » Наступна сторінка
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle