Skip to main content
Освітній портал
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Log in
Home
Skip Online users
Online users
7 online users (last 5 minutes)
  1. Courses
  2. Для викладачів (кафедри)
  3. Факультет бізнесу та сфери обслуговування
  4. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • » Next page
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 242 "ТУРИЗМ" ОС "БАКАЛАВР" - ОПП "Туризм"
Економіка підприємства
Маркетинг
Історія розвитку туризму у світі та в Україні
Туристичне краєзнавство
Маркетинг в туризмі
Музеєзнавство
Менеджмент в туризмі
Географія туризму
Туристичне країнознавство
Туристська та рекреаційна картографія
Туристичні ресурси України
Туроператорська та турагентська діяльність
Рекреалогія
Організація туризму
Спеціальні види туризму
Готельний та ресторанний бізнес
Організація екскурсійної діяльності
Логістика
Сервісологія
Комунікативний менеджмент в туризмі та готельно-ресторанному господарстві
Аналіз діяльності підприємств туризму
Управління конкурентоспроможністю підприємств туристичної галузі
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 242 "ТУРИЗМ І РЕКРЕАЦІЯ" ОС "МАГІСТР" - ОПП "Туризмознавство"
Методологія і організація наукових досліджень
Атрибуція пам'яток
Стратегічний маркетинг в туризмі
Конкурентоспроможність та інновації в туризмі
Екскурсологія
Страхування в туризмі
Туристичні дестинації
Природокористування в туризмі та сталий розвиток
Управління проектами в туризмі
Туризмологія
Моніторинг міжнародних туристичних ринків
Стратегічний маркетинг туризмі
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" ОС "БАКАЛАВР" - ОПП "Готельно-ресторанна справа"
241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" - ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
Харчова хімія
Економіка готелів і ресторанів
Вступ до гостинності
Менеджмент в готельно-ресторанній справі
Іміджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі
Інновації та управління якістю у сфері HoReCa
Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
Організація готельної справи
Організація ресторанної справи
Харчові технології в закладах готельно-ресторанної справи
Маркетинг в готельно-ресторанній справі
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • » Next page
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle