Структура за темами
Загальне
Тема 1. Кулінарні тренди країн Північної та Західної Європи.
Тема 2. Кулінарні тренди країн Південної Європи та Балканських країн
Тема 3. Кулінарні тренди країн Центральної та Східної Європи
Тема 4. Кулінарні тренди та особливості країн Кавказу
Тема 5. Кулінарні тренди країн Східної Азії
Тема 6. Кулінарні тренди країн Південної та Південно-Східної Азії
Тема 7. Кулінарні тренди країн Середньої Азії
Тема 8. Кулінарні тренди країн Близького Сходу та Африки
Тема 9. Кулінарні тренди країн Англо-Америки
Тема 10. Кулінарні тренди країн Латинської Америки
Тема 11. Кулінарні тренди країн Австралії та Океанії
Завдання для з.ф.н. - ЗГРС-19-1, ЗГРС-20-1с, ЗГРС-21-1