Skip to main content
Side panel
Освітній портал
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access (
Log in
)
241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" - ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
Home
Calendar
241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" - ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
Home
Courses
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" - ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
РОЗДІЛ 1. КОНЦЕПЦІЯ.
Методичні рекомендації до написання розділу 1.
Методичні рекомендації до написання розділу 1.
Click
Р 1..docx
link to view the file.
◄ Методичні рекомендації для підготовки, виконання та захисту (бакалаврських) кваліфікаційних робіт
Jump to...
Jump to...
Оголошення
Програма практики - Навчальна практика (1 курс), Виробнича практика (2 курс, 3 курс)
Програма - Переддипломної практики (4 курс)
Програма атестаційного екзамену для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Методичні рекомендації для підготовки, виконання та захисту (бакалаврських) кваліфікаційних робіт
Завдання 1.
Завдання 2.
Методичні рекомендації до написання розділу 2.
Завдання 3.
Завдання 4.
Завдання 5.
Завдання 6.
Методичні рекомендації до написання розділу 3.
Завдання 7.
Завдання 8.
Завдання 1. ►