Skip to main content
Side panel
Освітній портал
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access (
Log in
)
Вибіркова дисципліна Готельно-ресторанний бізнес
Home
Calendar
Вибіркова дисципліна Готельно-ресторанний бізнес
Home
Courses
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Вибіркова дисципліна Готельно-ресторанний бізнес
Topic outline
General
Оголошення
Forum
Структура курсу "Готельно-ресторанний бізнес""
РОБОЧА ПРОГРАМА курсу
File
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для практичних занять
File
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для самостійної роботи
File
Конспект лекцій
File
Базовий підручник з ресторанної справи
File
Базовий підручник з готельного бізнесу
File
Перелік питань до заліку
File
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС (д.е.н., Климчук А.О.)
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС"
File
ТЕМА 1. ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО ГОТЕЛЬНОГО ТА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
File
Практичне заняття 1.
File
ТЕМА 2. КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ТИПІЗАЦІЯ ГОТЕЛІВ Й ІНШИХ ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ ГОТЕЛЬНОГО ТИПУ.
File
Практичне заняття 2.
File
ТЕМА 3. АРХІТЕКТУРА ТА ІНТЕР’ЄР У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ.
File
Практичне заняття 3.
File
ТЕМА 4. ФУНКЦІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ПІДПРИЄМСВА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА.
File
ТЕМА 4.1. ОРГАНІЗАЦІЯ НЕЖИТЛОВОЇ ГРУПИ ПРИМІЩЕНЬ..
File
ТЕМА 4.2. ОРГАНІЗАЦІЯ ЖИТЛОВОЇ ГРУПИ ПРИМІЩЕНЬ.
File
Практичне заняття 4.1.
File
Практичне заняття 4.2
File
ТЕМА 5. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ.
File
Практичне заняття 5.
File
ТЕМА 6.1. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ СЛУЖБИ ПРИЙОМУ І РОЗМІЩЕННЯ.
File
ТЕМА 6.2. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ БРОНЮВАННЯ ПОСЛУГ.
File
Практичне заняття 6.
File
ТЕМА 7.1. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ В ГОТЕЛІ.
File
ТЕМА 7.2. АНІМАЦІЙНІ ПОСЛУГИ В ГОТЕЛЯХ.
File
Практичне заняття 7.
File
ТЕМА 8. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛЯХ.
File
Практичне заняття 8.
File
Самостійна робота студента
File
ПІДСУМКОВИЙ ТЕСТ
File