Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Організація ресторанної справи
На головну
Календар
Організація ресторанної справи
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Організація ресторанної справи
ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ Матеріали для практичних занять (ГРС-6) - ст. викл. Жабровець Людмила Леонідівна
Практичне заняття 2. Основи організації роботи ЗРГ14.02.2024(8.30-9.50)
Практичне заняття 2. Основи організації роботи ЗРГ14.02.2024(8.30-9.50)
Клацніть
пз 2 Основи організації роботи ЗРГ.docx
для перегляду файлу
◄ Практичне заняття 1. Історія розвитку ЗРГ 08.02.2024(10.00-11.20)
Перейти до...
Перейти до...
Новини
Робоча програма навчальної дисципліни "Організація ресторанної справи"
Методичні рекомендації для проведення практичних занять
Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ»
Методичні рекомендації для проведення практичних занять
Методичні рекомендації для самостійної роботи
SERVIO POS ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
ТЕМА 1.1. ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Практичне занняття 1. Історія розвитку закладів ресторанного господарства.
ТЕМА 1.2. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ЗРГ
Презентація до теми 1.1., 1.2.
Практичне заняття 2. Основи організації роботи закладів ресторанного господарства
Практичне заняття 3. Організація роботи закладів ресторанного господарства.
ТЕМА 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ПОСТАЧАННЯ ЗРГ
Практичне заняття 4 - 5. Організація постачання закладів ресторанного господарства.
Презентація до теми 2.
ТЕМА 3. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ СКЛАДСЬКОГО, ТАРНОГО ТА ТРАНСПОРТНОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 3.
Практичне заняття 6 - 7. Організація роботи складського, тарного та транспортного господарства.
САМОСТІЙНА РОБОТА 1.
ТЕМА 4.1. ПЛАНУВАННЯ МЕНЮ І ПРЕЙСКУРАНТІВ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 4.1.
Практичне заняття 8-11. Основи організації виробництва продукції ЗРГ.
Практичне завдання - меню
ТЕМА 4.2. ВИРОБНИЧИЙ ПРОЦЕС ЯК ОСНОВА ФОРМУВАННЯ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 4.2.
Практичне завдання - Ресторан
Практичне завдання - Виробнича програма
ТЕМА 4.3. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА В ЗАГОТІВЕЛЬНИХ ЦЕХАХ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 4.3.
ТЕМА 4.4. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА В ДОГОТІВЕЛЬНИХ ЦЕХАХ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 4.4.
ТЕМА 4.5. СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ЦЕХИ ТА ДОДАТКОВІ ПРИМІЩЕННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
САМОСТІЙНА РОБОТА 2.
ТЕМА 5. ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 5.
Практичне заняття 12-13. Основи технологічного процесу обслуговування споживачів у ЗРГ.
ТЕМА 6.1. ХАРАКТЕРИСТИКА МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 6.1.
Тема 6.2. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 6.2.
Практичне заняття 14-15. Характеристика матеріально-технічної бази для організації обслуговування споживачів у ЗРГ.
САМОСТІЙНА РОБОТА 3.
ТЕМА 7. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ПОВСЯКДЕННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ РІЗНИХ КОНТИНГЕНТІВ СПОЖИВАЧІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. ТЕМА 7.1. ПІДГОТОВКА ДО ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 7.1.
ТЕМА 7.2. ОСОБЛИВОСТІ ПОДАЧІ СТРАВ ТА ГАРЯЧИХ НАПОЇВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 7.2.
Завдання до виконання
Завдання відповідно до пункту 2.
Теми доповідей до заліку
ktgrs_kao@ztu.edu.ua Климчук Альона Олегівна
Практичне заняття 17.02.23 (11:40-13:00)
Практичне заняття 24.02.23 (8:30-9:50)
Практичне заняття 10.03.23 (8:30-8:50)
Практичне заняття 24.03.23 (8:30-9:50)
Практичне заняття 31.03.23 (11:40-13:00)
Практичне заняття 07.04.23 (8:30-9:50)
Практичне заняття 21.04.23 (8:30-9:50)
Практичне заняття 05.05.23 (8:30-9:50)
Практичне заняття 08.09.23 (10.00-11.20)
Практичне заняття 12.09.23 (8.30-9.50)
Лекція до практичного заняття 12.09.23
Практичне заняття 22.09.23 (10.00-11.20)
Лекція до практичного заняття 22.09.23
Додаток 1 22.09.23
Додаток 2 22.09.23
Практичне заняття 26.09.23 (11.40-13.00)
Практичне заняття 06.10.23 (10.00-11.20)
Лекція до практичного 06.10.23
Практичне заняття 10.10.23(11.40-13.00)
Практичне заняття 20.10.23(10.00-11.20)
Практичне заняття 24.10.23 (11.40-13.00)
Практичне заняття 03.11.23 (10.00-11.20)
Практичне заняття 07.11.23(11.40-13.00)
Тематична контрольна робота 17.11.23(10.00-11.20)
Практичне заняття 21.11.23(11.40-13.00)
Практичне заняття 01.12.23(10.00-11.20)
Самостійна робота 05.12.23(10.00-11.20)
Практичне заняття 15.12.23(11.40-13.00)
Додаток до практичного заняття
Практичне заняття 19.12.23(11.40-13.00
ktgrs_zhll@ztu.edu.ua Жабровець Людмила Леонідівна
Практичне заняття 1. Історія розвитку ЗРГ 08.02.2024(10.00-11.20)
Практичне заняття 3. Організація роботи ЗРГ 19.02.2024(11.40-13.00)
Практичне заняття 4-5. Організація постачання закладів ресторанного господарства 22.02.2024(10.00-11.20) і 04.03.2024(11.40-13.00)
Практичне заняття 6-7. Організація складського господарства 07.03.2024(10.00-11.20) і 18.03. 2024(11.40-13.00)
Практичне заняття 8. Асортиментний мінімум спеціалізованого ЗРГ 21.03.2024(10.00-11.20)
Практичне заняття 9. Асортиментний мінімум концептуального ресторану 01.04.2024(11.40-13.00)
Практичні заняття 10-11. Організація роботи овочевого цеху 04.04.2024(10.00-11.20) і 15.04.2024(11.40-13.00).
Каталог обладнання до практичних робіт 10-15
Практичне заняття 12-13 Організація роботи м'ясо-рибного цеху 18.04.2024(10.00-11.20) і 29.05.2024(11.40-13.00)
Практичне заняття 14-15 Організація роботи Холодного цеху
Практичне заняття 16 Складання графіків виходу на роботу
Виконати проєкт
Рейтингова таблиця
ktgrs_zhll@ztu.edu.ua Жабровець Людмила Леонідівна
Практичне заняття 3. Організація роботи ЗРГ 19.02.2024(11.40-13.00) ►