Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
На головну
Більше
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Відкритий покажчик курсу
Відкрити ящик блоків
Товарознавство
Структура за темами
Загальне
Згорнути все
Розгорнути всі
Новини
Форум
Навчально-методичне забезпечення дисципліни
Робоча програма
Файл
Методичні рекомендації для самостійної роботи
Файл
Матеріали до лекційних і практичних занять
ТЕМА 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЗАГАЛЬНОГО ТОВАРОЗНАВСТВА 01.09.2025
Файл
Тема 1. Практичне заняття
Файл
ТЕМА 2. ОСНОВИ РАЦІОНАЛЬНОГО СПОЖИВАННЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТА НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Файл
Тема 2. Практичне заняття
Файл
ТЕМА 3. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ТА ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ЇЇ ЯКОСТІ
Файл
Тема 3. Практичне заняття
Файл
ТЕМА 4. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА БОРОШНА, ХЛІБОБУЛОЧНИХ ТА МАКАРОННИХ ВИРОБІВ
Файл
Тема 4. Практичне заняття
Файл
ТЕМА 5. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА СВІЖОЇ ТА ПЕРЕРОБЛЕНОЇ ПЛОДОВО-ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Файл
Тема 5. Практичне заняття
Файл
ТЕМА 6. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА КРОХМАЛЮ, ЦУКРУ, КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Файл
Тема 6. Практичне заняття
Файл
Модульний контроль
Модульний контроль
Файл
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання
Файл
Список рекомендованої літератури
Список рекомендованої літератури
Файл
Зворотній зв'язок
ktgrs_zhll@ztu.edu.ua Жабровець Людмила Леонідівна
Зворотний зв’язок