Skip to main content
Side panel
Освітній портал
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access (
Log in
)
Товарознавство
Home
Calendar
Товарознавство
Home
Courses
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Товарознавство
Зворотній зв'язок
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
◄ Список рекомендованої літератури
Jump to...
Jump to...
Новини
Робоча програма
Методичні рекомендації для самостійної роботи
ТЕМА 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЗАГАЛЬНОГО ТОВАРОЗНАВСТВА
Тема 1. Практичне заняття
ТЕМА 2. ОСНОВИ РАЦІОНАЛЬНОГО СПОЖИВАННЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТА НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Тема 2. Практичне заняття
ТЕМА 3. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ТА ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ЇЇ ЯКОСТІ
Тема 3. Практичне заняття
ТЕМА 4. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА БОРОШНА, ХЛІБОБУЛОЧНИХ ТА МАКАРОННИХ ВИРОБІВ
Тема 4. Практичне заняття
ТЕМА 5. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА СВІЖОЇ ТА ПЕРЕРОБЛЕНОЇ ПЛОДОВО-ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Тема 5. Практичне заняття
ТЕМА 6. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА КРОХМАЛЮ, ЦУКРУ, КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Тема 6. Практичне заняття
ТЕМА 7. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА СМАКОВИХ ТОВАРІВ
Тема 7. Практичне заняття
ТЕМА 8. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ХАРЧОВИХ ЖИРІВ
Тема 8. Практичне заняття
ТЕМА 9. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ТОВАРІВ
Тема 9. Практичне заняття
ТЕМА 10. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ЯЄЦЬ ТА ЯЄЧНИХ ПРОДУКТІВ
Тема 10. Практичне заняття
ТЕМА 11. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА М'ЯСА ТА М'ЯСНИХ ТОВАРІВ
Тема 11. Практичне заняття
ТЕМА 12. ТОВАРОЗНАВСТВО РИБИ ТА РИБНИХ ТОВАРІВ
Тема 12. Практичне заняття
ТЕМА 13. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ
Тема 13. Практичне заняття
ТЕМА 14. ГОСПОДАРСЬКІ ТОВАРИ
Тема 14. Практичне заняття
ТЕМА 15. ТЕКСТИЛЬНІ ТОВАРИ
Тема 15. Практичне заняття
ТЕМА 16. ВЗУТТЄВІ ТА ХУТРЯНІ ТОВАРИ
Тема 16. Практичне заняття
Модульний контроль
Критерії оцінювання
Список рекомендованої літератури