Topic outline
General
Інформаційний пакет
Лекція
Виробничий процес як основа формування закладу ресторанного господарства
Лекція
Оперативне планування виробництва. Технологічна документація
Лекція
Організація роботи складського, тарного та транспортного господарства
Лекція
Тема: Столовий посуд, набори, білизна
Завдання: опрацювати с. 46-73
Завдання: виписати найкращих виробників професійного посуду на думку експертів
Лекція
Тема: Сервірування столів. Подавання страв
Опрацьовуємо матеріал:
- Сервірування столів (стор. 92-100)
- Подавання страв (стор.101-125)
Лекція
Тема: Обслуговування споживачів напоями
Опрацювати ст. 125-134.
Завдання до виконання в зошиті:
- сутність еногастрономії;
- склад карти вин;
- з якими стравами подаються вина українського виробництва (ст-482-490);
- види посуду для подачі різних напоїв (ст.62-64)
Лекція
Тема: Диверсифікація діяльності ЗРГ. Кейтеринг
Опрацювати ст. 211 - 225 Конспект лекцій та записати в зошиті:
- сутність кейтерингу та основні групи споживачів даного виду послуг (ст.211-212);
- асортимент кейтерингових послуг (ст.217);
- чим відрізняється "фуршет" від банкету "шведський стіл" (ст.220);
- персонал кейтерингової служби (ст.224).
Лекція
Тема: Кадровий потенціал підприємства ресторанного бізнесу
Опрацювати матеріал стор. 218-270. Записати в зошиті лише ключові положення (стилі, принципи, рівні управління).
Лекція
Тема: Новітні технології в ресторанному господарстві
В зошиті записати (стор. 176):
- що таке кухня-фьюжн
- сутність молекулярної кулінарії
- новітні методи оформлення страв
В зошиті перерахувати сучасних 10 способів оформлення страв
Лекція
Тема: Виставки в ресторанному бізнесі
В зошиті: розглянути спеціалізовані виставки та описати тематичні напрямки
ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ