Skip to main content
Side panel
Освітній портал
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access (
Log in
)
Організація ресторанного та готельного бізнесу
Home
Calendar
Організація ресторанного та готельного бізнесу
Home
Courses
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Організація ресторанного та готельного бізнесу
Лекція
Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH
Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH
Click
https://www.forech.kiev.ua/pro-forech/
link to open resource.
◄ 10 способів оформлення страв, щоб здивувати гостя
Jump to...
Jump to...
Практичне заняття 03.03.21 (10:00-11:20)
Практичне заняття 17.03.21 (10:00-11:20)
Практичне заняття 31.03.21 (10:00-11:20)
Практичне заняття 14.04.21 (10:00-11:20)
Оголошення
РОБОЧА ПРОГРАМА курсу ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Перелік питань для заліку/екзамену
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для проведення практичних занять
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для самостійної роботи
Конспект лекцій
Базовий підручник
Базовий підручник 2
Лекція "Організація виробництва"
Відео "Організація виробництва в закладах ресторанного господарства"
Виробниче обладнання для приготування піци
Лекційний матеріал
Збірник технологічної документації
Лекційний матеріал
Приємні фотоспогади ТЗ-4 "Free and Young" ;)
Конспект лекції
Успех в тарелке. Профессиональная посуда
Як правильно застелити скатертину
Конспект лекції
Конспект лекцій
Конспект лекцій
Що таке кейтеринг?
Опитування! А ви б займались кейтеринговим бізнесом?
Конспект лекції
Як вижити ресторанам в умовах карантину? Інтерв'ю ресторатора Дмитра Борисова від 20.04.2020
Конспект лекції
10 способів оформлення страв, щоб здивувати гостя
Тематичні напрмки HoReCa 2017
Готельний та ресторанний бізнес. Львів 2020
Практичне заняття для ТЗ-5 за 27.10.2020
Практичне заняття з дисципліни ОРГБ для гр. ТЗ-5 (04.11.2020)
Практичне заняття з дисципліни ОРГБ для гр. ТЗ-5 (04.11.2020)
Тематичні напрмки HoReCa 2017 ►