Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Організація ресторанного та готельного бізнесу
На головну
Календар
Організація ресторанного та готельного бізнесу
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Організація ресторанного та готельного бізнесу
Інформаційний пакет
Базовий підручник
Базовий підручник
Клацніть
Базовий підручник 1_готельний бізнес (1).pdf
для перегляду файлу
◄ Конспект лекцій
Перейти до...
Перейти до...
Практичне заняття 03.03.21 (10:00-11:20)
Практичне заняття 17.03.21 (10:00-11:20)
Практичне заняття 31.03.21 (10:00-11:20)
Практичне заняття 14.04.21 (10:00-11:20)
Оголошення
РОБОЧА ПРОГРАМА курсу ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Перелік питань для заліку/екзамену
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для проведення практичних занять
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для самостійної роботи
Конспект лекцій
Базовий підручник 2
Лекція "Організація виробництва"
Відео "Організація виробництва в закладах ресторанного господарства"
Виробниче обладнання для приготування піци
Лекційний матеріал
Збірник технологічної документації
Лекційний матеріал
Приємні фотоспогади ТЗ-4 "Free and Young" ;)
Конспект лекції
Успех в тарелке. Профессиональная посуда
Як правильно застелити скатертину
Конспект лекції
Конспект лекцій
Конспект лекцій
Що таке кейтеринг?
Опитування! А ви б займались кейтеринговим бізнесом?
Конспект лекції
Як вижити ресторанам в умовах карантину? Інтерв'ю ресторатора Дмитра Борисова від 20.04.2020
Конспект лекції
10 способів оформлення страв, щоб здивувати гостя
Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH
Тематичні напрмки HoReCa 2017
Готельний та ресторанний бізнес. Львів 2020
Практичне заняття для ТЗ-5 за 27.10.2020
Практичне заняття з дисципліни ОРГБ для гр. ТЗ-5 (04.11.2020)
Практичне заняття з дисципліни ОРГБ для гр. ТЗ-5 (04.11.2020)
Базовий підручник 2 ►