Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
На головну
Календар
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Навчально-методичний комплекс дисципліни
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО ТА ЕТНІЧНІ КУХНІ»
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО ТА ЕТНІЧНІ КУХНІ»
Клацніть
КМ ЗПЗ (1).pdf
для перегляду файлу
◄ Завдання для практичних занять
Перейти до...
Перейти до...
ktgrs_kvp@ztu.edu.ua Для надсиланння виконаних практичних завдань
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО ТА ЕТНІЧНІ КУХНІ»
Завдання для практичних занять
Лекційне заняття 1.1
Лекційне заняття 1.2
Лекційне заняття 2.1
Лекційне заняття 2.2
Лекційне зняття 3
Лекційне заняття 4
Лекційне заняття 5
Лекційне заняття 6
Лекційне заняття 7
Лекційне заняття 8
Лекційне заняття 9
Лекційне заняття 10
Лекційне заняття 11
Лекційне заняття 12
Лекційне заняття 13
Лекційне заняття 14
Лекційне заняття 15
Лекційне заняття 16
Практичне заняття 1
Практична робота 2
Практичне заняття 3.1
Практичне заняття 3.2
Практичне заняття 5
Практичне заняття 6
Практичне заняття 7
Практичне заняття 8
Практичне заняття 9
Практичне заняття 10
Практичне заняття 11
Практичне заняття 12
Практичне заняття 13
Практичне заняття 14
Практичне заняття 15
Практичне заняття 16
Практичне заняття 17
Практичне заняття 19
Практичне завдання 1 ГРС - 2, ГРС - 3
Практичне завдання 2
Практичне завдання 3
Завдання до практичного завдання 3
Практичне завдання 4
мк 1
Практична робота 5
Практичне завдання 6-7
Завдання до практичного завдання
Практична робота 8
Практичне завдання 9
Тести Америка
Тести Особливості кулінарії країн Латинської Америки та Англо-Америки.
Практична робота 10
Практична робота 11
Питання для заліку 23.04.2024
Критерії оцінювання
Рекомендована література
Кулінарне мистецтво лекція
Кулінарне мистецтво лекція
Завдання для практичного заняття
Завдання для практичного заняття
Кулінарне мистецтво лекція
Питання для заліку 23.04.2024
ktgrs_kao@ztu.edu.ua Климчук Альона Олегівна
ktgrs_kvp@ztu.edu.ua Каленська Віталіна Петрівна
Лекційне заняття 1.1 ►