Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Харчові технології в закладах готельно-ресторанної справи
На головну
Календар
Харчові технології в закладах готельно-ресторанної справи
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Харчові технології в закладах готельно-ресторанної справи
Матеріали до лекційних і лабораторних занять
ТЕМА 2. ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА НАПОЇВ В УМОВАХ МІНІ ВИРОБНИЦТВ
ТЕМА 2. ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА НАПОЇВ В УМОВАХ МІНІ ВИРОБНИЦТВ
Клацніть
ТЕМА 2. ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА НАПОЇВ В УМОВАХ МІНІ ВИРОБНИЦТВ.pdf
для перегляду файлу
◄ Тема 1. Питання для самоперевірки
Перейти до...
Перейти до...
Новини
Робоча програма
Методичні рекомендації для самостійної роботи
Методичні рекомендації для проведення лабораторних занять
МОДУЛЬ 1
ТЕМА 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА МІНІ ВИРОБНИЦТВ В УКРАЇНІ
Тема 1. Питання для самоперевірки
Тема 2. Питання для самоперевірки
ТЕМА 3. ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПИВА
Тема 3. Питання для самоперевірки
ТЕМА 4. ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ
Тема 4. Питання для самоперевірки
ТЕМА 5. ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА
Тема 5. Питання для самоперевірки
ТЕМА 6. ТЕХНОЛОГІЯ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ
Тема 6. Питання для самоперевірки
ТЕМА 7. ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ КОНДИТЕРСЬКОГО ЦЕХУ В УМОВАХ МІНІ-ВИРОБНИЦТВ
Тема 7. Питання для самоперевірки
ТЕМА 8. ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Тема 8. Питання для самоперевірки
МОДУЛЬ 2
ТЕМА 1. ВИРОБНИЦТВО М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
ТЕМА 2. НАТУРАЛЬНІ М’ЯСНІ НАПІВФАБРИКАТИ
ТЕМА 3. КЛАСИФІКАЦІЯ ТА АСОРТИМЕНТ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
ТЕМА 4. ВИРОБНИЦТВО КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Тема 4. Питання для самоперевірки
ТЕМА 5. ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ТВЕРДИХ ЖИРІВ
ТЕМА 6. КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ТЕМА 7. ТЕХНОЛОГІЇ ОТРИМАННЯ ЕФІРНИХ ОЛІЙ
ТЕМА 8. ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТІВ ІЗ РИБИ
ТЕМА 9. СКЛАД І ВЛАСТИВОСТІ МОЛОКА
Тема 9. Питання для самоперевірки
ТЕМА 10. ТЕХНОЛОГІЯ ПИТНОГО МОЛОКА І ВЕРШКІВ
Тема 10. Питання для самоперевірки
ТЕМА 11. ТЕХНОЛОГІЯ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО
Тема 11. Питання для самоперевірки
ТЕМА 12. ТЕХНОЛОГІЯ СИРКОВИХ ПРОДУКТІВ
Тема 12. Питання для самоперевірки
ТЕМА 13. ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ РІЗНИХ ВИДІВ КИСЛОМОЛОЧНИХ НАПОЇВ. ТЕХНОЛОГІЯ РІДКИХ ДІЄТИЧНИХ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
Тема 13. Питання для самоперевірки
ТЕМА 14. ТЕХНОЛОГІЯ СМЕТАНИ
Тема 14. Питання для самоперевірки
ТЕМА 15. ТЕХНОЛОГІЯ МОРОЗИВА
Тема 15. Питання для самоперевірки
ТЕМА 16. ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ МОРОЗИВА РІЗНИХ ВИДІВ
Тема 16. Питання для самоперевірки
Модульний контроль
Критерії оцінювання
Список рекомендованої літератури
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
Тема 2. Питання для самоперевірки ►