Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
На головну
Календар
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
Матеріали до лекційних і практичних занять
ТЕМА 9. ТЕПЛОВЕ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
ТЕМА 9. ТЕПЛОВЕ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Клацніть
ТЕМА 9. ТЕПЛОВЕ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.pdf
для перегляду файлу
◄ Тема 8. Практичне заняття
Перейти до...
Перейти до...
Новини
Робоча програма
Методичні рекомендації для самостійної роботи
ТЕМА 1. ОСНАЩЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ ГОТЕЛІВ І НОМЕРІВ.
Тема 1. Практичне заняття
ТЕМА 2. ОСНАЩЕННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПРИМІЩЕНЬ ГОТЕЛІВ, ОФІСНИХ ПРИМІЩЕНЬ ТА КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛУ
Тема 2. Практичне заняття
ТЕМА 3. УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ПОСЛУГ ОЗДОРОВЧОГО КОМПЛЕКСУ, СПОРТИВНИХ РОЗВАГ ТА ДОЗВІЛЛЯ В ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ.
Тема 3. Практичне заняття
ТЕМА 4. УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ПРИБИРАННЯ. ТЕХНОЛОГІЧНЕ УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ПРАННЯ, ХІМІЧНОГО І АКВАЧИЩЕННЯ
Тема 4. Практичне заняття
ТЕМА 5. КЛАСИФІКАЦІЯ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Тема 5. Практичне заняття
ТЕМА 6. МЕХАНІЧНЕ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. СОРТУВАЛЬНО-КАЛІБРУВАЛЬНЕ УСТАТКУВАННЯ
Тема 6. Практичне заняття
ТЕМА 7. МЕХАНІЧНЕ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ МИТТЯ ОВОЧІВ І ПОСУДУ. УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ТА ПОДРІБНЕННЯ
Тема 7. Практичне заняття
ТЕМА 8. МЕХАНІЧНЕ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ НАРІЗАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. МІСИЛЬНО-ПЕРЕМІШУВАЛЬНЕ УСТАТКУВАННЯ. ДОЗУВАЛЬНО-ФОРМУВАЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ
Тема 8. Практичне заняття
Тема 9. Практичне заняття
ТЕМА 10. ТЕПЛОВЕ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВАРІННЯ
Тема 10. Практичне заняття
ТЕМА 11. УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ СМАЖЕННЯ І ВИПІКАННЯ. УНІВЕРСАЛЬНІ ТЕПЛОВІ АПАРАТИ (ПЛИТИ)
Тема 11. Практичне заняття
ТЕМА 12. ТЕПЛОВЕ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ ГАРЯЧИХ СТРАВ.
Тема 12. Практичне заняття
ТЕМА 13. ЗНАЧЕННЯ ХОЛОДУ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. ІСТОРІЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ХОЛОДИЛЬНОЇ ТЕХНІКИ
Тема 13. Практичне заняття
ТЕМА 14. ТЕРМОДИНАМІЧНІ ОСНОВИ ТА ФІЗИЧНІ ПРИНЦИПИ ОТРИМАННЯ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР. СПОСОБИ ШТУЧНОГО ОХОЛОДЖЕННЯ.
Тема 14. Практичне заняття
ТЕМА 15. БУДОВА І ПРИНЦИП РОБОТИ КОМПРЕСІЙНОЇ ХОЛОДИЛЬНОЇ МАШИНИ
Тема 15. Практичне заняття
ТЕМА 16. ТОРГОВЕ УСТАТКУВАННЯ. ТОРГОВЕ ХОЛОДИЛЬНЕ УСТАТКУВАННЯ. НЕМЕХАНІЧНЕ УСТАТКУВАННЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Тема 16. Практичне заняття
Модульний контроль
Критерії оцінювання
Список рекомендованої літератури
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
Тема 9. Практичне заняття ►