Skip to main content
Side panel
Освітній портал
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access (
Log in
)
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
Home
Calendar
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
Home
Courses
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
Навчально-методичне забезпечення дисципліни
Робоча програма
Робоча програма
Click
ОК 22 Технологічне обладнання в ЗГРС.pdf
link to view the file.
◄ Новини
Jump to...
Jump to...
Новини
Методичні рекомендації для самостійної роботи
ТЕМА 1. ОСНАЩЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ ГОТЕЛІВ І НОМЕРІВ.
Тема 1. Практичне заняття
ТЕМА 2. ОСНАЩЕННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПРИМІЩЕНЬ ГОТЕЛІВ, ОФІСНИХ ПРИМІЩЕНЬ ТА КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛУ
Тема 2. Практичне заняття
ТЕМА 3. УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ПОСЛУГ ОЗДОРОВЧОГО КОМПЛЕКСУ, СПОРТИВНИХ РОЗВАГ ТА ДОЗВІЛЛЯ В ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ.
Тема 3. Практичне заняття
ТЕМА 4. УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ПРИБИРАННЯ. ТЕХНОЛОГІЧНЕ УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ПРАННЯ, ХІМІЧНОГО І АКВАЧИЩЕННЯ
Тема 4. Практичне заняття
ТЕМА 5. КЛАСИФІКАЦІЯ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Тема 5. Практичне заняття
ТЕМА 6. МЕХАНІЧНЕ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. СОРТУВАЛЬНО-КАЛІБРУВАЛЬНЕ УСТАТКУВАННЯ
Тема 6. Практичне заняття
ТЕМА 7. МЕХАНІЧНЕ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ МИТТЯ ОВОЧІВ І ПОСУДУ. УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ТА ПОДРІБНЕННЯ
Тема 7. Практичне заняття
ТЕМА 8. МЕХАНІЧНЕ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ НАРІЗАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. МІСИЛЬНО-ПЕРЕМІШУВАЛЬНЕ УСТАТКУВАННЯ. ДОЗУВАЛЬНО-ФОРМУВАЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ
Тема 8. Практичне заняття
ТЕМА 9. ТЕПЛОВЕ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Тема 9. Практичне заняття
ТЕМА 10. ТЕПЛОВЕ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВАРІННЯ
Тема 10. Практичне заняття
ТЕМА 11. УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ СМАЖЕННЯ І ВИПІКАННЯ. УНІВЕРСАЛЬНІ ТЕПЛОВІ АПАРАТИ (ПЛИТИ)
Тема 11. Практичне заняття
ТЕМА 12. ТЕПЛОВЕ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ ГАРЯЧИХ СТРАВ.
Тема 12. Практичне заняття
ТЕМА 13. ЗНАЧЕННЯ ХОЛОДУ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. ІСТОРІЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ХОЛОДИЛЬНОЇ ТЕХНІКИ
Тема 13. Практичне заняття
ТЕМА 14. ТЕРМОДИНАМІЧНІ ОСНОВИ ТА ФІЗИЧНІ ПРИНЦИПИ ОТРИМАННЯ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР. СПОСОБИ ШТУЧНОГО ОХОЛОДЖЕННЯ.
Тема 14. Практичне заняття
ТЕМА 15. БУДОВА І ПРИНЦИП РОБОТИ КОМПРЕСІЙНОЇ ХОЛОДИЛЬНОЇ МАШИНИ
Тема 15. Практичне заняття
ТЕМА 16. ТОРГОВЕ УСТАТКУВАННЯ. ТОРГОВЕ ХОЛОДИЛЬНЕ УСТАТКУВАННЯ. НЕМЕХАНІЧНЕ УСТАТКУВАННЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Тема 16. Практичне заняття
Модульний контроль
Критерії оцінювання
Список рекомендованої літератури
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
Методичні рекомендації для самостійної роботи ►