Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Харчова хімія
На головну
Календар
Харчова хімія
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Харчова хімія
Матеріали до лекційних і лабораторних занять
Тема 4. Лабораторні заняття
Тема 4. Лабораторні заняття
Клацніть
Лабораторні заняття. Тема 4.pdf
для перегляду файлу
◄ ТЕМА 4. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ
Перейти до...
Перейти до...
Новини
Робоча програма
Методичні рекомендації для самостійної роботи
ТЕМА 1. БІЛКИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Тема 1. Лабораторні заняття
ТЕМА 2. ВУГЛЕВОДИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Тема 2. Лабораторні заняття
ТЕМА 3. ЛІПІДИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Тема 3. Лабораторні заняття
ТЕМА 4. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ
ТЕМА 5. ВІТАМІНИ
Тема 5. Лабораторні заняття
ТЕМА 6. ХАРЧОВІ КИСЛОТИ
Тема 6. Лабораторні заняття
ТЕМА 7. РОЛЬ ФЕРМЕНТІВ ТА ФЕРМЕНТНИХ ПРЕПАРАТІВ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Тема 7. Лабораторні заняття
ТЕМА 8. ХАРЧОВІ ДОБАВКИ
Тема 8. Лабораторні заняття
ТЕМА 9. ВОДА
Тема 9. Лабораторні заняття
ТЕМА 10. ОСНОВИ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
Тема 10. Лабораторні заняття
Модульний контроль
Критерії оцінювання
Список рекомендованої літератури
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
ТЕМА 5. ВІТАМІНИ ►