Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
241 - Готельно-ресторанна справа
На головну
Календар
241 - Готельно-ресторанна справа
На головну
Курси
Освітні програми
Бакалавр
241 - Готельно-ресторанна справа
Робочі програми
ОК 29. Друга іноземна мова
ОК 29. Друга іноземна мова
Клацніть
ОК 29 Друга іноземна мова.pdf
для перегляду файлу
◄ ОК 28. Логістика
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
ПРОЕКТ ОПП Готельно-ресторанна справа на 2024-2025 н.р.
ОПП 241 2023
ОПП 241 - 2020, 2021, 2022
Навчальні плани
Рецензії НУБІП, ТНТУ, ПУЕТ, ЗУНУ, ОНЕУ
Рецензії стейкхолдерів
ОК 1. Іноземна мова
ОК 2. Українська мова та академічне письмо
ОК 3. Філософія
ОК 4. Розвиток комунікативних навичок
ОК 5. Психологія
ОК 6. Економіко-математичні методи і моделі
ОК 7. Економічна історія та культура України
ОК 8. Бухгалтерський облік
ОК 9. Господарське право / Корпоративне та підприємницьке право
ОК 10. Організація роботи з дкументами
ОК 11. Харчова хімія
ОК 12. Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
ОК 13. Фізичне виховання
ОК 14. Цифровізація документообороту та електронний офіс
ОК 15. Підприємництво та основи бізнесу
ОК 16. Основи туризмознавства
ОК 17. Гігієна та санітарія в галузі
ОК 18. Економіка готелів і ресторанів
ОК 19. Вступ до гостинності
ОК 20. Менеджмент в готельно-ресторанній справі
ОК 21. Іміджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі
ОК 22. Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
ОК 23. Організація готельної справи
ОК 23. Курсова робота з "Організації готельної справи""
ОК 24. Організація ресторанної справи
ОК 25. Харчові технології в закладах готельно-ресторанної сфери
ОК 26. Проектування підприємств галузі
ОК 27. Маркетинг в готельно-ресторанній справі
ОК 28. Логістика
ОК 30. Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанній сфері
ОК 31. Сервіс у ресторанній сфері
ОК 32. Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
ОК 33. Інформаційні системи за фаховим спрямуванням
ОК 34. Товарознавство
ОК 35. Івентний менеджмент
ОК 36. Бізнес-планування в готельно-ресторанній справі
ОК 37. Кейтеринг
ОК 38. Інновації в дизайні та технологіях індустрії гостинності
ОК 39. Навчальна практика. ОК 40. Виробнича практика
ОК 41. Переддипломна практика
ОК 42. Кваліфікаційна робота
ОК 43. Атестаційний екзамен
ОК 30. Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанній сфері ►