Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Проектування підприємств галузі
На головну
Календар
Проектування підприємств галузі
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Проектування підприємств галузі
Нормативно-правова база
ДСТУ 4527:2006 ПОСЛУГИ ТУРИСТИЧНІ. ЗАСОБИ РОЗМІЩЕННЯ.
ДСТУ 4527:2006 ПОСЛУГИ ТУРИСТИЧНІ. ЗАСОБИ РОЗМІЩЕННЯ.
Клацніть
ДСТУ-4527.pdf
для перегляду файлу
◄ ДБН А2.2-3-2014 СКЛАД ТА ЗМІСТ ПРОЕКТНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ НА БУДІВНИЦТВО
Перейти до...
Перейти до...
Новини
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ»
Проектування підприємств готельно-ресторанного бізнесу : навч. посібник [Електронне видання].
Методичні рекомендації для самостійної роботи
ТЕМА 1. ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАСАДИ ПРОЄКТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
ТЕМА 2. РОЗМІЩЕННЯ ГОТЕЛЮ НА ЗЕМЕЛЬНІЙ ДІЛЯНЦІ.
ТЕМА 3. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО ОБ'ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНОГО РІШЕННЯ ТА РОЗРОБКА АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНОГО РІШЕННЯ.
ТЕМА 4. АРХІТЕКТУРА ТА ІНТЕР’ЄР У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ.
ТЕМА 6. ФУНКЦІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА.
ТЕМА 7. ПРОЄКТУВАННЯ ПРИЙМАЛЬНО-ВЕСТИБЮЛЬНОЇ ГРУПИ ПРИМІЩЕНЬ.
ТЕМА 8. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ЖИТЛОВОЇ ГРУПИ.
Тема 1. Організаційні засади проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства - практичне заняття
Тема 2. Розміщення готелю на земельній ділянці - практичне заняття
Тема 3. Загальні вимоги до об'ємно-планувального рішення та розробка архітектурно-будівельного рішення - практичне заняття
Тема 4. Концептуальне рішення закладу готельно-ресторанного господарства - практичне заняття
Завдання. Розробка концепції ЗГРГ
Тема 5. Проектування сервісно-виробничих процесів в закладі готельно-ресторанного господарства - практичне заняття
Тема 6. Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень - практичне заняття
Тема 7. Проектування житлової групи приміщень - практичне заняття
Тема 8. Проектування закладів ресторанного господарства в готелях - практичне заняття
8.1. Проектування ресторанну та визначення площі
Тема 9. Проектування приміщень побутового облуговування та торгівлі - практичне заняття
Тема 10. Проектування приміщень культурно-дозвіллєвого та фізкультурно-оздоровчого призначення - практичне заняття
Тема 11. Проектування адміністративних, господарських та виробничих приміщень готелю - практичне заняття
Визначення загальної площі закладу
Тема 12. Характеристика інженерних систем готелю - практичне заняття
Тема 13. Планувальні рішення готелів - практичне заняття
Тема 14. Організаційно-технологічні підходи до реконструкції готелів - практичне заняття
Критерії оцінювання
Рекомендована література
МР НТО 03.07:2021 Туризм та пов'язані з ним послуги. ГОТЕЛІ. Вимоги до послуг.
ДБН В.2.2-20:2008 БУДИНКИ І СПОРУДИ. ГОТЕЛІ.
ДБН В.2.2-25:2009 ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧУВАННЯ (ЗАКЛАДИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА)
ДБН А2.2-3-2014 СКЛАД ТА ЗМІСТ ПРОЕКТНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ НА БУДІВНИЦТВО
ДСТУ 4269:2003 ПОСЛУГИ ТУРИСТИЧНІ. КЛАСИФІКАЦІЯ ГОТЕЛІВ.
ДСТУ 3862-99. ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ. ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ.
Підсумковий тест
ktgrs_kao@ztu.edu.ua Климчук Альона Олегівна
ДСТУ 4269:2003 ПОСЛУГИ ТУРИСТИЧНІ. КЛАСИФІКАЦІЯ ГОТЕЛІВ. ►