Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Проектування підприємств галузі
На головну
Календар
Проектування підприємств галузі
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Проектування підприємств галузі
Навчально-методичний комплекс дисципліни
Проектування підприємств готельно-ресторанного бізнесу : навч. посібник [Електронне видання].
Проектування підприємств готельно-ресторанного бізнесу : навч. посібник [Електронне видання].
Клацніть
Навч. посіб. - ПП ГРБ.pdf
для перегляду файлу
◄ РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ»
Перейти до...
Перейти до...
Новини
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ»
Методичні рекомендації для самостійної роботи
ТЕМА 1. ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАСАДИ ПРОЄКТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
ТЕМА 2. РОЗМІЩЕННЯ ГОТЕЛЮ НА ЗЕМЕЛЬНІЙ ДІЛЯНЦІ.
ТЕМА 3. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО ОБ'ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНОГО РІШЕННЯ ТА РОЗРОБКА АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНОГО РІШЕННЯ.
ТЕМА 4. АРХІТЕКТУРА ТА ІНТЕР’ЄР У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ.
ТЕМА 6. ФУНКЦІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА.
ТЕМА 7. ПРОЄКТУВАННЯ ПРИЙМАЛЬНО-ВЕСТИБЮЛЬНОЇ ГРУПИ ПРИМІЩЕНЬ.
ТЕМА 8. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ЖИТЛОВОЇ ГРУПИ.
Тема 1. Організаційні засади проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства - практичне заняття
Тема 2. Розміщення готелю на земельній ділянці - практичне заняття
Тема 3. Загальні вимоги до об'ємно-планувального рішення та розробка архітектурно-будівельного рішення - практичне заняття
Тема 4. Концептуальне рішення закладу готельно-ресторанного господарства - практичне заняття
Завдання. Розробка концепції ЗГРГ
Тема 5. Проектування сервісно-виробничих процесів в закладі готельно-ресторанного господарства - практичне заняття
Тема 6. Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень - практичне заняття
Тема 7. Проектування житлової групи приміщень - практичне заняття
Тема 8. Проектування закладів ресторанного господарства в готелях - практичне заняття
8.1. Проектування ресторанну та визначення площі
Тема 9. Проектування приміщень побутового облуговування та торгівлі - практичне заняття
Тема 10. Проектування приміщень культурно-дозвіллєвого та фізкультурно-оздоровчого призначення - практичне заняття
Тема 11. Проектування адміністративних, господарських та виробничих приміщень готелю - практичне заняття
Визначення загальної площі закладу
Тема 12. Характеристика інженерних систем готелю - практичне заняття
Тема 13. Планувальні рішення готелів - практичне заняття
Тема 14. Організаційно-технологічні підходи до реконструкції готелів - практичне заняття
Критерії оцінювання
Рекомендована література
МР НТО 03.07:2021 Туризм та пов'язані з ним послуги. ГОТЕЛІ. Вимоги до послуг.
ДБН В.2.2-20:2008 БУДИНКИ І СПОРУДИ. ГОТЕЛІ.
ДБН В.2.2-25:2009 ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧУВАННЯ (ЗАКЛАДИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА)
ДБН А2.2-3-2014 СКЛАД ТА ЗМІСТ ПРОЕКТНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ НА БУДІВНИЦТВО
ДСТУ 4527:2006 ПОСЛУГИ ТУРИСТИЧНІ. ЗАСОБИ РОЗМІЩЕННЯ.
ДСТУ 4269:2003 ПОСЛУГИ ТУРИСТИЧНІ. КЛАСИФІКАЦІЯ ГОТЕЛІВ.
ДСТУ 3862-99. ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ. ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ.
Підсумковий тест
ktgrs_kao@ztu.edu.ua Климчук Альона Олегівна
Методичні рекомендації для самостійної роботи ►