Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Кулінарні тренди та гастрономія
На головну
Календар
Кулінарні тренди та гастрономія
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Кулінарні тренди та гастрономія
КУЛІНАРНІ ТРЕНДИ ТА ГАСТРОНОМІЯ
Завдання до практичного заняття
Завдання до практичного заняття
Клацніть
Л7.doc
для перегляду файлу
◄ Тема 5. Поняття авторської кухні. Сучасні тенденції створення унікальних гастрономічних пошуків.
Перейти до...
Перейти до...
ktgrs_kvp@ztu.edu.ua Для надсиланння виконаних практичних завдань
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "КУЛІНАРНІ ТРЕНДИ ТА ГАСТРОНОМІЯ"
Тема 1. Поняття гастрономічної професійної творчості. Кулінарні традиції в сучасній ресторанній кулінарії.
Презентація до теми 1
Завдння до практичного заняття 1-2
Тема 2. Нові креативні тенденції поєднання інгредієнтів, способів приготування та подавання страв.
Презентація до теми 2
Тема 3.1. Оздоблювальні напівфабрикати
Завдання до практичного заняття 3-4
Тема 3.2. Оздоблювальні напівфабрикати
Презентація до теми 3
Завдання до практичного заняття 5-6
Завдання до практичного заняття 7-8
Тема 4. Дизайн страв та виробів. Освоєння навичок для вироблення власного дизайнерського стилю.
Презентація до теми 4
Завдання до практичного заняття 9-10
Завдання до практичного заняття 11-12
Тема 5. Поняття авторської кухні. Сучасні тенденції створення унікальних гастрономічних пошуків.
Тема 6.1. Основи створення фірмових авторських страв.
Тема 6.2. Основи створення фірмових авторських страв.
Практична робота 1 ГРС2, ГРС 3
Практична робота 2
Практична робота 3
Практичне завдання 4
Практична робота 5
Практичне завдання 6-7
Практична робота 8
Практичне завдання 9
Тести Америка
Тести Особливості кулінарії країн Латинської Америки та Англо-Америки.
Практична робота 10
ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ЖИТЛОВОЇ ГРУПИ
Практична робота 11
ПІДСУМКОВИЙ ТЕСТ
Тема 6.1. Основи створення фірмових авторських страв. ►