Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Кулінарні тренди та гастрономія
На головну
Календар
Кулінарні тренди та гастрономія
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Кулінарні тренди та гастрономія
КУЛІНАРНІ ТРЕНДИ ТА ГАСТРОНОМІЯ
Презентація до теми 1
Презентація до теми 1
Клацніть
Л1.pptx
для перегляду файлу
◄ Тема 1. Поняття гастрономічної професійної творчості. Кулінарні традиції в сучасній ресторанній кулінарії.
Перейти до...
Перейти до...
ktgrs_kvp@ztu.edu.ua Для надсиланння виконаних практичних завдань
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "КУЛІНАРНІ ТРЕНДИ ТА ГАСТРОНОМІЯ"
Тема 1. Поняття гастрономічної професійної творчості. Кулінарні традиції в сучасній ресторанній кулінарії.
Завдння до практичного заняття 1-2
Тема 2. Нові креативні тенденції поєднання інгредієнтів, способів приготування та подавання страв.
Презентація до теми 2
Тема 3.1. Оздоблювальні напівфабрикати
Завдання до практичного заняття 3-4
Тема 3.2. Оздоблювальні напівфабрикати
Презентація до теми 3
Завдання до практичного заняття 5-6
Завдання до практичного заняття 7-8
Тема 4. Дизайн страв та виробів. Освоєння навичок для вироблення власного дизайнерського стилю.
Презентація до теми 4
Завдання до практичного заняття 9-10
Завдання до практичного заняття 11-12
Тема 5. Поняття авторської кухні. Сучасні тенденції створення унікальних гастрономічних пошуків.
Завдання до практичного заняття
Тема 6.1. Основи створення фірмових авторських страв.
Тема 6.2. Основи створення фірмових авторських страв.
Практична робота 1 ГРС2, ГРС 3
Практична робота 2
Практична робота 3
Практичне завдання 4
Практична робота 5
Практичне завдання 6-7
Практична робота 8
Практичне завдання 9
Тести Америка
Тести Особливості кулінарії країн Латинської Америки та Англо-Америки.
Практична робота 10
ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ЖИТЛОВОЇ ГРУПИ
Практична робота 11
ПІДСУМКОВИЙ ТЕСТ
Завдння до практичного заняття 1-2 ►