Skip to main content
Side panel
Освітній портал
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access (
Log in
)
Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанній сфері
Home
Calendar
Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанній сфері
Home
Courses
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанній сфері
Лекції
ТЕМА 2. ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ ТА КАТЕГОРІЇ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ.
ТЕМА 2. ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ ТА КАТЕГОРІЇ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ.
Click
Лекція 2.pdf
link to view the file.
◄ ТЕМА 1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ У СФЕРІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ.
Jump to...
Jump to...
ktgrs_kvp@ztu.edu.ua надсилати виконані завдання
ОК 30 Управління якістю ПП в ГРС
ТЕМА 1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ У СФЕРІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ.
Лекція 3
Лекція 4-5
Лекція 6
Лекція 7
Лекція 8
Тестові завдання
Практична робота 3 - 4
Практична робота 5
Практична робота 6
Практична робота 7
Практична робота 8
Лекція 3 ►