Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанній сфері
На головну
Календар
Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанній сфері
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанній сфері
Лекція 1
ТЕМА 1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ У СФЕРІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ.
ТЕМА 1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ У СФЕРІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ.
Клацніть
Лекція 1.pdf
для перегляду файлу
◄ ОК 30 Управління якістю ПП в ГРС
Перейти до...
Перейти до...
ktgrs_kvp@ztu.edu.ua надсилати виконані завдання
ОК 30 Управління якістю ПП в ГРС
ТЕМА 2. ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ ТА КАТЕГОРІЇ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ.
Лекція 3
Лекція 4-5
Лекція 6
Лекція 7
Лекція 8
Тестові завдання
Практична робота 3 - 4
Практична робота 5
Практична робота 6
Практична робота 7
Практична робота 8
ТЕМА 2. ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ ТА КАТЕГОРІЇ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ. ►