Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Світові кулінарні тренди
На головну
Календар
Світові кулінарні тренди
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Світові кулінарні тренди
Загальне
Методичні рекомендації для проведення практичних занять
Методичні рекомендації для проведення практичних занять
Клацніть
242, 241 МР СКТ для ПЗ.doc
для перегляду файлу
◄ РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «СВІТОВІ КУЛІНАРНІ ТРЕНДИ»
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «СВІТОВІ КУЛІНАРНІ ТРЕНДИ»
Методичні рекомендації для самостійної роботи
Французька кухня ч.1
Французька кухня ч.2
Німецька кухня
Англійська кухня
Практичне заняття 1
Лекція 2. Кулінарні тренди країн Південної Європи та Балканських країн.
Фінська кухня
Грецька кухня
Болгарська кухня
Бельгійська кухня
Практичне заняття 3
Практичне завдання. Скандинавська кухня
Практичне заняття. Балтійська кухня
Лекція 3. Кулінарні тренди країн Центральної та Східної Європи.
Австрійська кухня
Польська кухня ч.1
Польська кухня ч.2
Італійська кухня ч.1
Італійська кухня ч.2
Іспанська кухня
Практичне завдання 3
Завдання до практичного заняття 1
Завдання до практичного заняття 2
САМОСТІЙНА РОБОТА 1
МОДУЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ 1
Лекція 4. Кулінарні тренди та особливості країн Кавказу.
Грузинська кухня
Вірменська кухня
Азербайджанська кухня
Практичне заняття 4
Кухня Узбекистану
Лекція 5. Кулінарні тренди країн Східної Азії
Практичне заняття 7-8.
Китайська кухня ч. 1
Китайська кухня ч. 2
Лекція 6. Кулінарні тренди країн Південної та Південно-Східної Азії .
Лекція 7. Кулінарні тренди країн Середньої Азії
Практичне заняття 6
Лекція 8. Кулінарні тренди країн Близького Сходу та Північної Африки
Арабська кухня
Завдання до практичного заняття 1.
Завдання до практичного заняття 2.
Лекція 10. Кулінарні тренди країн Англо-Америки
Практичне заняття 10.
Завдання до практичного заняття - тести
Лекція 11. Кулінарні тренди країн Латинської Америки
Американська кухня
Португальська кухня
Практичне заняття 11.
Лекція 12. Кулінарні тренди країн Австралії та Океанії
Австралійська кухня
Практичне заняття 12.
МОДУЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ 2
Завдання до практичного заняття
Лекційний матеріал
Завдання з курсу
Завдання до заліку
Методичні рекомендації для самостійної роботи ►