Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" - ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
На головну
Календар
241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" - ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" - ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
Загальне
Методичні рекомендації для підготовки, виконання та захисту (бакалаврських) кваліфікаційних робіт
Методичні рекомендації для підготовки, виконання та захисту (бакалаврських) кваліфікаційних робіт
Клацніть
ОК 42 БКР_ГРС.pdf
для перегляду файлу
◄ Програма атестаційного екзамену для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
Програма практики - Навчальна практика (1 курс), Виробнича практика (2 курс, 3 курс)
Програма - Переддипломної практики (4 курс)
Програма атестаційного екзамену для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Методичні рекомендації до написання розділу 1.
Завдання 1.
Завдання 2.
Методичні рекомендації до написання розділу 2.
Завдання 3.
Завдання 4.
Завдання 5.
Завдання 6.
Методичні рекомендації до написання розділу 3.
Завдання 7.
Завдання 8.
Методичні рекомендації до написання розділу 1. ►