Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Вибіркова дисципліна Готельно-ресторанний бізнес
На головну
Календар
Вибіркова дисципліна Готельно-ресторанний бізнес
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Вибіркова дисципліна Готельно-ресторанний бізнес
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС (д.е.н., Климчук А.О.)
ТЕМА 8. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛЯХ.
ТЕМА 8. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛЯХ.
Клацніть
Тема_15.docx
для перегляду файлу
◄ Практичне заняття 7.
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
РОБОЧА ПРОГРАМА курсу
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для практичних занять
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для самостійної роботи
Конспект лекцій
Базовий підручник з ресторанної справи
Базовий підручник з готельного бізнесу
Перелік питань до заліку
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС"
ТЕМА 1. ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО ГОТЕЛЬНОГО ТА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Практичне заняття 1.
ТЕМА 2. КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ТИПІЗАЦІЯ ГОТЕЛІВ Й ІНШИХ ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ ГОТЕЛЬНОГО ТИПУ.
Практичне заняття 2.
ТЕМА 3. АРХІТЕКТУРА ТА ІНТЕР’ЄР У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ.
Практичне заняття 3.
ТЕМА 4. ФУНКЦІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ПІДПРИЄМСВА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА.
ТЕМА 4.1. ОРГАНІЗАЦІЯ НЕЖИТЛОВОЇ ГРУПИ ПРИМІЩЕНЬ..
ТЕМА 4.2. ОРГАНІЗАЦІЯ ЖИТЛОВОЇ ГРУПИ ПРИМІЩЕНЬ.
Практичне заняття 4.1.
Практичне заняття 4.2
ТЕМА 5. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ.
Практичне заняття 5.
ТЕМА 6.1. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ СЛУЖБИ ПРИЙОМУ І РОЗМІЩЕННЯ.
ТЕМА 6.2. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ БРОНЮВАННЯ ПОСЛУГ.
Практичне заняття 6.
ТЕМА 7.1. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ В ГОТЕЛІ.
ТЕМА 7.2. АНІМАЦІЙНІ ПОСЛУГИ В ГОТЕЛЯХ.
Практичне заняття 7.
Практичне заняття 8.
Самостійна робота студента
ПІДСУМКОВИЙ ТЕСТ
Практичне заняття 8. ►