Skip to main content
Side panel
Освітній портал
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access (
Log in
)
Харчова хімія
Home
Calendar
Харчова хімія
Home
Courses
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Харчова хімія
General
Новини
Search forums
Search forums
Новини
Новини й оголошення
(No announcements have been posted yet.)
Jump to...
Jump to...
Робоча програма
Методичні рекомендації для самостійної роботи
ТЕМА 1. БІЛКИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Тема 1. Лабораторні заняття
ТЕМА 2. ВУГЛЕВОДИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Тема 2. Лабораторні заняття
ТЕМА 3. ЛІПІДИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Тема 3. Лабораторні заняття
ТЕМА 4. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ
Тема 4. Лабораторні заняття
ТЕМА 5. ВІТАМІНИ
Тема 5. Лабораторні заняття
ТЕМА 6. ХАРЧОВІ КИСЛОТИ
Тема 6. Лабораторні заняття
ТЕМА 7. РОЛЬ ФЕРМЕНТІВ ТА ФЕРМЕНТНИХ ПРЕПАРАТІВ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Тема 7. Лабораторні заняття
ТЕМА 8. ХАРЧОВІ ДОБАВКИ
Тема 8. Лабораторні заняття
ТЕМА 9. ВОДА
Тема 9. Лабораторні заняття
ТЕМА 10. ОСНОВИ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
Тема 10. Лабораторні заняття
Модульний контроль
Критерії оцінювання
Список рекомендованої літератури
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
Робоча програма ►