Skip to main content
Side panel
Освітній портал
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access (
Log in
)
Кулінарні тренди та гастрономія
Home
Calendar
Кулінарні тренди та гастрономія
Home
Courses
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Кулінарні тренди та гастрономія
General
ktgrs_kvp@ztu.edu.ua Для надсиланння виконаних практичних завдань
Search forums
Search forums
ktgrs_kvp@ztu.edu.ua Для надсиланння виконаних практичних завдань
Новини й оголошення
(No announcements have been posted yet.)
Jump to...
Jump to...
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "КУЛІНАРНІ ТРЕНДИ ТА ГАСТРОНОМІЯ"
Тема 1. Поняття гастрономічної професійної творчості. Кулінарні традиції в сучасній ресторанній кулінарії.
Презентація до теми 1
Завдння до практичного заняття 1-2
Тема 2. Нові креативні тенденції поєднання інгредієнтів, способів приготування та подавання страв.
Презентація до теми 2
Тема 3.1. Оздоблювальні напівфабрикати
Завдання до практичного заняття 3-4
Тема 3.2. Оздоблювальні напівфабрикати
Презентація до теми 3
Завдання до практичного заняття 5-6
Завдання до практичного заняття 7-8
Тема 4. Дизайн страв та виробів. Освоєння навичок для вироблення власного дизайнерського стилю.
Презентація до теми 4
Завдання до практичного заняття 9-10
Завдання до практичного заняття 11-12
Тема 5. Поняття авторської кухні. Сучасні тенденції створення унікальних гастрономічних пошуків.
Завдання до практичного заняття
Тема 6.1. Основи створення фірмових авторських страв.
Тема 6.2. Основи створення фірмових авторських страв.
Практична робота 1 ГРС2, ГРС 3
Практична робота 2
Практична робота 3
Практичне завдання 4
Практична робота 5
Практичне завдання 6-7
Практична робота 8
Практичне завдання 9
Тести Америка
Тести Особливості кулінарії країн Латинської Америки та Англо-Америки.
Практична робота 10
ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ЖИТЛОВОЇ ГРУПИ
Практична робота 11
ПІДСУМКОВИЙ ТЕСТ
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "КУЛІНАРНІ ТРЕНДИ ТА ГАСТРОНОМІЯ" ►