Skip to main content
Side panel
Освітній портал
Home
More
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access
Log in
Home
Open course index
Open block drawer
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 2022-2023
3 курс
3 курс
Download folder
051 «Економіка»
К-05.01_Робоча_програма_навчал_ноi_дисциплiни.pdf
К-05.02_1_Картка_навчал_ноi_дисциплiни(1).doc
К-05.02_3_МР_для_проведення_практичних_занят_.doc
К-05.02_5_Рекомендована_лiтература.doc
К-05.02_6_Перелiк_питан__до_залiку_екзамену.doc
051 Економіка CCC and BE
K-05.01_робоча_програма_CCC_and_BE.pdf
К-05.02_1_Картка_навчал_ноi_дисциплiни(1).doc
К-05.02_3_МР_для_проведення_практичних_занят.doc
К-05.02_5_Рекомендована_лiтература.doc
К-05.02_6_Перелiк_питан__до_залiку_екзамену.doc
К-05.02_7_Тестовi_завдання.doc
071 «Облік і оподаткування»
К-05.01_Робоча_програма_навчал_ноi_дисциплiни.pdf
К-05.02_1_Картка_навчал_ноi_дисциплiни(1).doc
К-05.02_5_Рекомендована_лiтература.doc
К-05.02_6_Перелiк_питан__до_залiку_екзамену.doc
К-05.02_7_Тестовi_завдання.doc
072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
К-05.01_Робоча_програма_навчал_ноi_дисциплiни.pdf
К-05.02_1_Картка_навчал_ноi_дисциплiни(1).doc
К-05.02_5_Рекомендована_лiтература.doc
073 «Менеджмент»
К-05.01_Робоча_програма_навчал_ноi_дисциплiни.pdf
К-05.02_1_Картка_навчал_ноi_дисциплiни(1).doc
К-05.02_3_МР_для_проведення_практичних_занят_.doc
К-05.02_5_Рекомендована_лiтература.doc
К-05.02_6_Перелiк_питан__до_залiку_екзамену.doc
076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
К-05.01_Робоча_програма_навчал_ноi_дисциплiни.pdf
К-05.02_1_Картка_навчал_ноi_дисциплiни(1).doc
К-05.02_3_МР_для_проведення_практичних_занят_.doc
К-05.02_5_Рекомендована_лiтература.doc
К-05.02_6_Перелiк_питан__до_залiку_екзамену.doc
241 «Готельно-ресторанна справа»
рекомендована_література_гот_рест_справа.doc
робоча_програма_гот_рест_справа_готовий_варіант.pdf
242 «Туризм»
К-05.01_Робоча_програма_навчал_ноi_дисциплiни-12.pdf
К-05.02_1_Картка_навчал_ноi_дисциплiни(1).doc
К-05.02_5_Рекомендована_лiтература.doc
Мультимедійні методичні вказівки для студентів спеціальності«Туризм».pdf