Skip to main content
Side panel
Освітній портал
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access (
Log in
)
Вибіркова дисципліна Готельно-ресторанний бізнес
Home
Calendar
Вибіркова дисципліна Готельно-ресторанний бізнес
Home
Courses
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Вибіркова дисципліна Готельно-ресторанний бізнес
Структура курсу "Готельно-ресторанний бізнес""
ОЦІНЮВАННЯ
ОЦІНЮВАННЯ
Click
https://docs.google.com/spreadsheets/d/10JYTvJETr7cXNjbjJjunyukqImapih-m/edit?usp=drive_web&ouid=106860412258511266629&rtpof=true
link to open resource.
◄ Перелік питань до заліку
Jump to...
Jump to...
Оголошення
РОБОЧА ПРОГРАМА курсу
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для практичних занять
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для самостійної роботи
Конспект лекцій
Базовий підручник з ресторанної справи
Базовий підручник з готельного бізнесу
Перелік питань до заліку
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС"
ТЕМА 1. ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО ГОТЕЛЬНОГО ТА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Практичне заняття 1.
ТЕМА 2. КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ТИПІЗАЦІЯ ГОТЕЛІВ Й ІНШИХ ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ ГОТЕЛЬНОГО ТИПУ.
Практичне заняття 2.
ТЕМА 3. АРХІТЕКТУРА ТА ІНТЕР’ЄР У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ.
Практичне заняття 3.
ТЕМА 4. ФУНКЦІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ПІДПРИЄМСВА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА.
ТЕМА 4.1. ОРГАНІЗАЦІЯ НЕЖИТЛОВОЇ ГРУПИ ПРИМІЩЕНЬ..
ТЕМА 4.2. ОРГАНІЗАЦІЯ ЖИТЛОВОЇ ГРУПИ ПРИМІЩЕНЬ.
Практичне заняття 4.1.
Практичне заняття 4.2
ТЕМА 5. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ.
Практичне заняття 5.
ТЕМА 6.1. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ СЛУЖБИ ПРИЙОМУ І РОЗМІЩЕННЯ.
ТЕМА 6.2. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ БРОНЮВАННЯ ПОСЛУГ.
Практичне заняття 6.
ТЕМА 7.1. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ В ГОТЕЛІ.
ТЕМА 7.2. АНІМАЦІЙНІ ПОСЛУГИ В ГОТЕЛЯХ.
Практичне заняття 7.
ТЕМА 8. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛЯХ.
Практичне заняття 8.
Самостійна робота студента
ПІДСУМКОВИЙ ТЕСТ
ktgrs_kao@ztu.edu.ua Климчук Альона Олегівна
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС" ►