Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Кейтеринг
На головну
Календар
Кейтеринг
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Кейтеринг
Матеріали до практичних занять
Практичне заняття 9. Організація обслуговування відвідувачів у приміщенні
Практичне заняття 9. Організація обслуговування відвідувачів у приміщенні
Клацніть
Практичне заняття 9. Організація обслуговування відвідувачів в приміщенні.pdf
для перегляду файлу
◄ Практичне заняття 8. Кейтеринг за межами приміщення ресторану
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
Робоча програма
Методичні рекомендації
Методичні рекомендації для проведення практичних занять
ТЕМА 1. ІСТОРІЯ ВИНИКНЕННЯ КЕЙТЕРИНГУ У СВІТІ. РОЗВИТОК КЕЙТЕРИНГ ІНДУСТРІЇ В УКРАЇНІ
ТЕМА 2. КЛАСИФІКАЦІЯ КЕЙТЕРИНГОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
ТЕМА 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ ОБСЛУГОВУЮЧОГО ПЕРСОНАЛУ СЛУЖБИ КЕЙТЕРИНГУ
ТЕМА 4. МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КЕЙТЕРИНГОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
ТЕМА 5. ВИДИ ЛОКАЦІЙ КЕЙТЕРИНГОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
ТЕМА 6. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ В ПРИМІЩЕННІ
ТЕМА 7. КОРПОРАТИВНИЙ КЕЙТЕРИНГ
ТЕМА 8. ІННОВАЦІЙНІ ФОРМИ НАДАННЯ СПЕЦИФІЧНИХ ПРОФЕСІЙНИХ ПОСЛУГ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ
Практичне заняття 1. Історія виникнення кейтерингу
Практичне заняття 2. Класифікація кейтерингового обслуговування
Практичне заняття 3-4. Організація праці обслуговуючого персоналу служби кейтерингу
Практичне заняття 5-6. Матеріально-технічне забезпечення кейтерингової компанії
Практичне заняття 7. Види локацій кейтерингового обслуговування
Практичне заняття 8. Кейтеринг за межами приміщення ресторану
Практичне заняття 10. Корпоративний кейтеринг
Практичне заняття 11. Інноваційні форми надання специфічних послуг
Практичне заняття 12. Кейтеринг для осіб з особливими дієтарними потребами
Практичне завдання 1. 07.09.23. (13.30-14.50) для ГРС-3 і 08.09.23.(13.30-14.50) для ГРС-2
Практичне заняття 2. 13.09.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 14.09.23 (10.00-11.20) для ГРС-2
Практичне заняття 3. 21.09.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 22.09.23(13.30-14.50) для ГРС-2
Практичне заняття 4. Розробка організації обслуговування та підбір посуду для міні ланчів в офісі 27.09.23(13.30 -14.30) для ГРС-3 і 28.09.23(10.00 -11.20) для ГРС-2
Практичне заняття 5. Організація обслуговування бенкету фуршету кейтеринговою компанією 05.10.23 (13.30.-14.50) для ГРС-3 і 06.10.23 (13.30.-14.50) для ГРС-2
Практичне заняття 6. Організація обслуговування бенкет-фуршету кейтеринговою компанією 11.10.23(13.30-14-50) для ГРС-3 і 12.10.23 для ГРС-2
Презентаційний матеріал до практичної 7
Практичне завдання 7-8. 19.10.23(13.30-14.50) і 25.10.23(13.30-14.50) для ГРС-3 та 20.10.23(13.30-14.50) і 26.10.23(10.00-11.20) для ГРС-2
Практичне завдання 9-10. Захист власного проєкту 02.11.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 03.11.23(13.30-14.50) для ГРС-2
Практичне завдання 11. 16.11.23 (13.30-14.50) для ГРС-3 і 17.11.23(13.30-14.50) для ГРС-2
Практичне заняття 12. 22.11.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 24.11.23(10.00-11.20) для ГРС-2
Практичне заняття 13. 30.11.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 01.12.23(13.30-14.50) для ГРС-2
Практична 14. Інноваційні форми надання специфічних послуг в ЗРГ 06.12.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 07.11.23(10.00-11.20) для ГРС-2
Практична 15. Захист бізнес-плану 14.12.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 15.12.23(13.30-14.50) для ГРС-2
Практична 16. Організація кейтерингового обслуговування для людей з дієтарними потребами 20.12.23(13.00-14.50) для ГРС-3 і 21.12.23(10.00-11.20) для ГРС-2
ktgrs_zhll@ztu.edu.ua Жабровець Людмила Леонідівна
Модульний контроль
Критерії оцінювання
Список рекомендованої літератури
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
Практичне заняття 10. Корпоративний кейтеринг ►