Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Товарознавство
На головну
Календар
Товарознавство
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Товарознавство
Матеріали до лекційних і практичних занять
ТЕМА 9. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ТОВАРІВ
ТЕМА 9. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ТОВАРІВ
Клацніть
ТЕМА 9. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ТОВАРІВ.pdf
для перегляду файлу
◄ Тема 8. Практичне заняття
Перейти до...
Перейти до...
Новини
Робоча програма
Методичні рекомендації для самостійної роботи
ТЕМА 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЗАГАЛЬНОГО ТОВАРОЗНАВСТВА
Тема 1. Практичне заняття
ТЕМА 2. ОСНОВИ РАЦІОНАЛЬНОГО СПОЖИВАННЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТА НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Тема 2. Практичне заняття
ТЕМА 3. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ТА ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ЇЇ ЯКОСТІ
Тема 3. Практичне заняття
ТЕМА 4. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА БОРОШНА, ХЛІБОБУЛОЧНИХ ТА МАКАРОННИХ ВИРОБІВ
Тема 4. Практичне заняття
ТЕМА 5. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА СВІЖОЇ ТА ПЕРЕРОБЛЕНОЇ ПЛОДОВО-ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Тема 5. Практичне заняття
ТЕМА 6. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА КРОХМАЛЮ, ЦУКРУ, КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Тема 6. Практичне заняття
ТЕМА 7. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА СМАКОВИХ ТОВАРІВ
Тема 7. Практичне заняття
ТЕМА 8. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ХАРЧОВИХ ЖИРІВ
Тема 8. Практичне заняття
Тема 9. Практичне заняття
ТЕМА 10. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ЯЄЦЬ ТА ЯЄЧНИХ ПРОДУКТІВ
Тема 10. Практичне заняття
ТЕМА 11. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА М'ЯСА ТА М'ЯСНИХ ТОВАРІВ
Тема 11. Практичне заняття
ТЕМА 12. ТОВАРОЗНАВСТВО РИБИ ТА РИБНИХ ТОВАРІВ
Тема 12. Практичне заняття
ТЕМА 13. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ
Тема 13. Практичне заняття
ТЕМА 14. ГОСПОДАРСЬКІ ТОВАРИ
Тема 14. Практичне заняття
ТЕМА 15. ТЕКСТИЛЬНІ ТОВАРИ
Тема 15. Практичне заняття
ТЕМА 16. ВЗУТТЄВІ ТА ХУТРЯНІ ТОВАРИ
Тема 16. Практичне заняття
Модульний контроль
Критерії оцінювання
Список рекомендованої літератури
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
Тема 9. Практичне заняття ►