Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Кейтеринг
На головну
Календар
Кейтеринг
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Кейтеринг
Матеріали до практичних занять (ГРС-2, ГРС-3) - ст. викл., Жабровець Л.Л.
Практичне заняття 13. 30.11.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 01.12.23(13.30-14.50) для ГРС-2
Практичне заняття 13. 30.11.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 01.12.23(13.30-14.50) для ГРС-2
Клацніть
Практ 13 Бізнес план .docx
для перегляду файлу
◄ Практичне заняття 12. 22.11.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 24.11.23(10.00-11.20) для ГРС-2
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
Робоча програма
Робоча програма навчальної дисципліни "Кейтеринг" 24-25
Методичні рекомендації
Методичні рекомендації для проведення практичних занять
ТЕМА 1. ІСТОРІЯ ВИНИКНЕННЯ КЕЙТЕРИНГУ У СВІТІ. РОЗВИТОК КЕЙТЕРИНГ ІНДУСТРІЇ В УКРАЇНІ
ТЕМА 2. КЛАСИФІКАЦІЯ КЕЙТЕРИНГОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
ТЕМА 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ ОБСЛУГОВУЮЧОГО ПЕРСОНАЛУ СЛУЖБИ КЕЙТЕРИНГУ
ТЕМА 4. МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КЕЙТЕРИНГОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
ТЕМА 5. ВИДИ ЛОКАЦІЙ КЕЙТЕРИНГОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
ТЕМА 6. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ В ПРИМІЩЕННІ
ТЕМА 7. КОРПОРАТИВНИЙ КЕЙТЕРИНГ
ТЕМА 8. ІННОВАЦІЙНІ ФОРМИ НАДАННЯ СПЕЦИФІЧНИХ ПРОФЕСІЙНИХ ПОСЛУГ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ
Практичне заняття 1. Історія виникнення кейтерингу
Практичне заняття 2. Класифікація кейтерингового обслуговування
Практичне заняття 3-4. Організація праці обслуговуючого персоналу служби кейтерингу
Практичне заняття 5-6. Матеріально-технічне забезпечення кейтерингової компанії
Практичне заняття 7. Види локацій кейтерингового обслуговування
Практичне заняття 8. Кейтеринг за межами приміщення ресторану
Практичне заняття 9. Організація обслуговування відвідувачів у приміщенні
Практичне заняття 10. Корпоративний кейтеринг
Практичне заняття 11. Інноваційні форми надання специфічних послуг
Практичне заняття 12. Кейтеринг для осіб з особливими дієтарними потребами
Практичне завдання 1. 07.09.23. (13.30-14.50) для ГРС-3 і 08.09.23.(13.30-14.50) для ГРС-2
Практичне заняття 2. 13.09.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 14.09.23 (10.00-11.20) для ГРС-2
Практичне заняття 3. 21.09.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 22.09.23(13.30-14.50) для ГРС-2
Практичне заняття 4. Розробка організації обслуговування та підбір посуду для міні ланчів в офісі 27.09.23(13.30 -14.30) для ГРС-3 і 28.09.23(10.00 -11.20) для ГРС-2
Практичне заняття 5. Організація обслуговування бенкету фуршету кейтеринговою компанією 05.10.23 (13.30.-14.50) для ГРС-3 і 06.10.23 (13.30.-14.50) для ГРС-2
Практичне заняття 6. Організація обслуговування бенкет-фуршету кейтеринговою компанією 11.10.23(13.30-14-50) для ГРС-3 і 12.10.23 для ГРС-2
Презентаційний матеріал до практичної 7
Практичне завдання 7-8. 19.10.23(13.30-14.50) і 25.10.23(13.30-14.50) для ГРС-3 та 20.10.23(13.30-14.50) і 26.10.23(10.00-11.20) для ГРС-2
Практичне завдання 9-10. Захист власного проєкту 02.11.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 03.11.23(13.30-14.50) для ГРС-2
Практичне завдання 11. 16.11.23 (13.30-14.50) для ГРС-3 і 17.11.23(13.30-14.50) для ГРС-2
Практичне заняття 12. 22.11.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 24.11.23(10.00-11.20) для ГРС-2
Практична 14. Інноваційні форми надання специфічних послуг в ЗРГ 06.12.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 07.11.23(10.00-11.20) для ГРС-2
Практична 15. Захист бізнес-плану 14.12.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 15.12.23(13.30-14.50) для ГРС-2
Практична 16. Організація кейтерингового обслуговування для людей з дієтарними потребами 20.12.23(13.00-14.50) для ГРС-3 і 21.12.23(10.00-11.20) для ГРС-2
ktgrs_zhll@ztu.edu.ua Жабровець Людмила Леонідівна
Модульний контроль
Критерії оцінювання
Список рекомендованої літератури
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
Практична 14. Інноваційні форми надання специфічних послуг в ЗРГ 06.12.23(13.30-14.50) для ГРС-3 і 07.11.23(10.00-11.20) для ГРС-2 ►