Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Організація готельної справи
На головну
Календар
Організація готельної справи
На головну
Курси
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Організація готельної справи
Матеріали до лекційних та практичних занять
Презентація до теми 10.
Презентація до теми 10.
Клацніть
Лекцiя_10.ppt
для перегляду файлу
◄ ТЕМА 10. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ СЛУЖБИ ПРИЙОМУ І РОЗМІЩЕННЯ.
Перейти до...
Перейти до...
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОЇ СПРАВИ»
Методичні рекомендації для самостійної роботи
Методичні рекомендації для проведення практичних занять
Методичні рекомендації для виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Організація готельної справи»
ОЦІНЮВАННЯ
Технології індустрії гостинності для керівників
Технології індустрії гостинності для персоналу
SERVIO HMS ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
SERVIO HMS RESERVATION - МОДУЛЬ БРОНЮВАННЯ ДЛЯ САЙТУ
1 СЕМЕСТР
ТЕМА 1. ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
Презентація до теми 1.
Завдання до практичного заняття 1, 2.
ТЕМА 2. ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ.
Презентація до теми 2.
завданнядо практичного заняття 3.
ТЕМА 3. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ ОСНОВИ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 3.
Завдання до практичного заняття 4, 5.
ТЕМА 4. КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ТИПІЗАЦІЯ ГОТЕЛІВ Й ІНШИХ ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ ГОТЕЛЬНОГО ТИПУ.
Презентація до теми 4.
Завдання до практичного заняття 6, 7.
Завдання до практичного заняття 7.
ТЕМА 5. АРХІТЕКТУРА ТА ІНТЕР’ЄР У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ.
Презентація до теми 5.
Завдання до практичного заняття 8, 9.
ТЕМА 6. ФУНКЦІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 6.
Завдання до практичного заняття 10.
ТЕМА 7. ОРГАНІЗАЦІЯ НЕ ЖИТЛОВИХ ГРУП ПРИМІЩЕНЬ.
Презентація до теми 7.
Завдання до практичного заняття 11.
ТЕМА 8. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ЖИТЛОВОЇ ГРУПИ.
Презентація до теми 8, 9.
Завдання до практичного заняття 12.
ТЕМА 9. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ.
Презентація до теми 9.
Завдання до практичного заняття 13.
ТЕМА 10. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ СЛУЖБИ ПРИЙОМУ І РОЗМІЩЕННЯ.
Завдання до практичного заняття 14, 15.
ТЕМА 11. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ БРОНЮВАННЯ ПОСЛУГ.
Презентація до теми 11.
Завдання до практичного заняття 16, 17.
ТЕМА 12. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ СЛУЖБИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ НОМЕРНОГО ФОНДУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ.
Презентація до теми 12.
Завдання до практичного заняття 18, 19.
ТЕМА 13. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ В ГОТЕЛІ.
Презентація до теми 13.
Завдання до практичного заняття 20, 21.
ТЕМА 14. АНІМАЦІЙНІ ПОСЛУГИ В ГОТЕЛЯХ.
Презентація до теми 14.
Завдання до практичного заняття 22, 23.
ТЕМА 15. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛЯХ.
Презентація до теми 15.
Завдання до практичного заняття 24.
Завдання до практичного
Самостійна робота студента
Завдання - самостійна робота
ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ ДО ЗАЛІКУ
2 СЕМЕСТР
ТЕМА 16. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОДОВОЛЬЧОГО І МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ПОСТАЧАННЯ В ГОТЕЛІ.
Презентація до теми 16.
Завдання до практичного заняття 1-2.
Задачі до практичного заняття
ТЕМА 17. ОРГАНІЗАЦІЯ САНІТАРНО-ТЕХНІЧНОГО ТА ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛІ.
Презентація до теми 17.
Завдання до практичного заняття 3-4.
ТЕМА 18. СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЯХ.
Презентація до теми 18.
Завдання до практичного заняття 5-6.
Задача до практичного заняття
ТЕМА 19. УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ ГОТЕЛЮ.
Презентація до теми 19.
Завдання до практичного заняття 7-8.
Самостійна робота студента 1
ТЕМА 20. ЕКСАЛУАТАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ГОТЕЛЮ.
Презентація до теми 20.
Завдання до практичного заняття 9-10.
ТЕМА 21. ЦІНОУТВОРЕННЯ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ.
Презентація до теми 21.
Завдання до практичного занття 11-12.
ТЕМА 22. ОРГАНІЗАЦІЯ СПІВПРАЦІ ГОТЕЛЮ З ТУРФІРМАМИ.
Презентація до теми 22.
Завдання до практичного заняття 13-14.
ТЕМА 23. УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ГОТЕЛІ.
Презентація до теми 23.
Завдання до практичного заняття 15-16.
Самостійна робота студента 2
ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ ДО ЕКЗАМЕНУ
МР НТО 03.07:2021 Туризм та пов'язані з ним послуги. ГОТЕЛІ. Вимоги до послуг.
ДБН В.2.2-20:2008 "Будинки і споруди. Готелі"
Про затвердження Правил користування готелями й аналогічними засобами розміщення та надання готельних послуг Держтурадміністрація України; Наказ, Правила від 16.03.2004 № 19
Міжгалузеві норми чисельності робітників, що обслуговують громадські будівлі (будівлі управлінь, конструкторські і проектні організації) Мінпраці України; Норми від 11.05.2004 № 105
Про затвердження Порядку надання послуг з тимчасового розміщення (проживання); Постанова Кабінету Міністрів України; від 15.03.2006 № 297
ДСТУ 3862-99. ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ. Терміни та визначення.
ДСТУ 4527 Послуги туристичні. Засоби розміщення. терміни та визначення
ДБН 2.5-28:2018. Природне і штучне освітлення
ДБН 2.2-9:2018. Громадські будинки і споруди. Основні положення.
ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація.
ДСТУ Б В.2.5-34:2007. Сміттєпроводи житлових і громадських будинків. Загальні технічні умови.
ДСТУ Б В.2.5-38:2008. Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд.
ВБН В.2.5-78.11.01-2003. Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи сигналізації охоронного призначення.
Завдання до виконання
Завдання відповідно до пункту 2.
Теми доповідей до заліку.
ktgrs_kao@ztu.edu.ua Климчук Альона Олегівна
Практичне заняття №1
Практичне заняття №2
Практичне заняття №3
Практичне заняття №4
Практичне заняття №5
Практичне заняття №6
Практичне заняття 7
завдання до практичного 7
Практичне заняття 8
Практичне заняття 9
РГР
Практичне заняття 10
Практичне заняття 11
Практичне заняття 12
Практичне заняття 13
Практичне заняття 14
Практичне заняття 15
Практичне заняття 16
Практичне заняття №17
Дослідження готельного ринку регіону
Задача: основні та додаткові послуги
Задача-розрахунок перебування
Практичне 18+задачі
Задачі до пр №18
Практичне заняття №19
Практичне заняття №20
Практичне заняття №21
Практичне заняття №22
Практичне заняття №23 Організація співпраці готелю з турфірмами
Практичне заняття №24 Управління персоналом в готелі
Завдання до практичного заняття 14, 15. ►