Перейти до головного вмісту
Освітній портал
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Пропустити Зараз на сайті
Зараз на сайті
Немає користувачів (останні 5 хвилин)
  1. СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" ОС "БАКАЛАВР" - ОПП "Готельно-ресторанна справа"
  2. Робочі програми 2023-2024 н.р

Робочі програми 2023-2024 н.р

    • ОК 1 Іноземна мова 18 кр.pdfОК 1 Іноземна мова 18 кр.pdf
    • ОК 2 Українська мова та академічне письмо.pdfОК 2 Українська мова та академічне письмо.pdf
    • ОК 4 Розвиток комунікаційних навичок.pdfОК 4 Розвиток комунікаційних навичок.pdf
    • ОК 6 Економіко-математичні методи і моделі.pdfОК 6 Економіко-математичні методи і моделі.pdf
    • ОК 8 Бухгалтерський облік.pdfОК 8 Бухгалтерський облік.pdf
    • ОК 9 Господарське право.pdfОК 9 Господарське право.pdf
    • ОК 10 Організація роботи з документами.pdfОК 10 Організація роботи з документами.pdf
    • ОК 11 Харчова хімія.pdfОК 11 Харчова хімія.pdf
    • ОК 12 Безпека життєдіяльності та ООП.pdfОК 12 Безпека життєдіяльності та ООП.pdf
    • ОК 14 Цифровізація докуметообороту та електронний офіс.pdfОК 14 Цифровізація докуметообороту та електронний офіс.pdf
    • ОК 15 Підприємництво та основи бізнесу.pdfОК 15 Підприємництво та основи бізнесу.pdf
    • ОК 16 Основи туризмознавства.pdfОК 16 Основи туризмознавства.pdf
    • ОК 19 Вступ до гостинності.pdfОК 19 Вступ до гостинності.pdf
    • ОК 20 Менеджмент в ГРС.pdfОК 20 Менеджмент в ГРС.pdf
    • ОК 21 Іміджологія та Б-М в ГРС.pdfОК 21 Іміджологія та Б-М в ГРС.pdf
    • ОК 22 Технологічне обладнання в ЗГРС.pdfОК 22 Технологічне обладнання в ЗГРС.pdf
    • ОК 23 МР ОГС КР.pdfОК 23 МР ОГС КР.pdf
    • ОК 23 Організація готельної справи.pdfОК 23 Організація готельної справи.pdf
    • ОК 24 Організація ресторанної справи.pdfОК 24 Організація ресторанної справи.pdf
    • ОК 25 Харчові технології в ЗГРС.pdfОК 25 Харчові технології в ЗГРС.pdf
    • ОК 26 Проектування підприємств галузі.pdfОК 26 Проектування підприємств галузі.pdf
    • ОК 27 Маркетинг в ГРС.pdfОК 27 Маркетинг в ГРС.pdf
    • ОК 28 Логістика.pdfОК 28 Логістика.pdf
    • ОК 29 Друга іноземна мова.pdfОК 29 Друга іноземна мова.pdf
    • ОК 30 Управління якістю ПП в ГРС.pdfОК 30 Управління якістю ПП в ГРС.pdf
    • ОК 31 Сервіс у ресторанній сфері.pdfОК 31 Сервіс у ресторанній сфері.pdf
    • ОК 32 Кулінарне мистецтво та етнічні кухні.pdfОК 32 Кулінарне мистецтво та етнічні кухні.pdf
    • ОК 33 Інформаційні системи за фаховим спрямуванням.pdfОК 33 Інформаційні системи за фаховим спрямуванням.pdf
    • ОК 34 Товарознавство.pdfОК 34 Товарознавство.pdf
    • ОК 35 Івентний менеджмент.pdfОК 35 Івентний менеджмент.pdf
    • ОК 36 Бізнес-панування в ГРС.pdfОК 36 Бізнес-панування в ГРС.pdf
    • ОК 37 Кейтеринг.pdfОК 37 Кейтеринг.pdf
    • ОК 38 Інновації в дизайні та технологіях ІГ.pdfОК 38 Інновації в дизайні та технологіях ІГ.pdf
    • ОК 39, 40 Навч. Вироб. практика.pdfОК 39, 40 Навч. Вироб. практика.pdf
    • ОК 41 РП_Передип.Практ._ГРС.pdfОК 41 РП_Передип.Практ._ГРС.pdf
    • ОК 42 БКР_ГРС.pdfОК 42 БКР_ГРС.pdf
    • ОК 43 РП_АЕ_2022_ГРС.pdfОК 43 РП_АЕ_2022_ГРС.pdf
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle