Робочі програми 2023-2024 н.р
- ОК 1 Іноземна мова 18 кр.pdf
- ОК 2 Українська мова та академічне письмо.pdf
- ОК 4 Розвиток комунікаційних навичок.pdf
- ОК 6 Економіко-математичні методи і моделі.pdf
- ОК 8 Бухгалтерський облік.pdf
- ОК 9 Господарське право.pdf
- ОК 10 Організація роботи з документами.pdf
- ОК 11 Харчова хімія.pdf
- ОК 12 Безпека життєдіяльності та ООП.pdf
- ОК 14 Цифровізація докуметообороту та електронний офіс.pdf
- ОК 15 Підприємництво та основи бізнесу.pdf
- ОК 16 Основи туризмознавства.pdf
- ОК 19 Вступ до гостинності.pdf
- ОК 20 Менеджмент в ГРС.pdf
- ОК 21 Іміджологія та Б-М в ГРС.pdf
- ОК 22 Технологічне обладнання в ЗГРС.pdf
- ОК 23 МР ОГС КР.pdf
- ОК 23 Організація готельної справи.pdf
- ОК 24 Організація ресторанної справи.pdf
- ОК 25 Харчові технології в ЗГРС.pdf
- ОК 26 Проектування підприємств галузі.pdf
- ОК 27 Маркетинг в ГРС.pdf
- ОК 28 Логістика.pdf
- ОК 29 Друга іноземна мова.pdf
- ОК 30 Управління якістю ПП в ГРС.pdf
- ОК 31 Сервіс у ресторанній сфері.pdf
- ОК 32 Кулінарне мистецтво та етнічні кухні.pdf
- ОК 33 Інформаційні системи за фаховим спрямуванням.pdf
- ОК 34 Товарознавство.pdf
- ОК 35 Івентний менеджмент.pdf
- ОК 36 Бізнес-панування в ГРС.pdf
- ОК 37 Кейтеринг.pdf
- ОК 38 Інновації в дизайні та технологіях ІГ.pdf
- ОК 39, 40 Навч. Вироб. практика.pdf
- ОК 41 РП_Передип.Практ._ГРС.pdf
- ОК 42 БКР_ГРС.pdf
- ОК 43 РП_АЕ_2022_ГРС.pdf