Skip to main content
Side panel
Освітній портал
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access (
Log in
)
241 - Готельно-ресторанна справа
Home
Calendar
241 - Готельно-ресторанна справа
Home
Courses
Освітні програми
Бакалавр
241 - Готельно-ресторанна справа
Навчальні плани
Навчальні плани
Навчальні плани
НП 2020-2021.pdf
НП 2021-2022.pdf
НП 2022-2023.pdf
НП 2023-2024 ГРС-6.pdf
Download folder
◄ ОПП 241 - 2020, 2021, 2022
Jump to...
Jump to...
Оголошення
ПРОЕКТ ОПП Готельно-ресторанна справа на 2024-2025 н.р.
ОПП 241 2023
ОПП 241 - 2020, 2021, 2022
Рецензії НУБІП, ТНТУ, ПУЕТ, ЗУНУ, ОНЕУ
Рецензії стейкхолдерів
ОК 1. Іноземна мова
ОК 2. Українська мова та академічне письмо
ОК 3. Філософія
ОК 4. Розвиток комунікативних навичок
ОК 5. Психологія
ОК 6. Економіко-математичні методи і моделі
ОК 7. Економічна історія та культура України
ОК 8. Бухгалтерський облік
ОК 9. Господарське право / Корпоративне та підприємницьке право
ОК 10. Організація роботи з дкументами
ОК 11. Харчова хімія
ОК 12. Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
ОК 13. Фізичне виховання
ОК 14. Цифровізація документообороту та електронний офіс
ОК 15. Підприємництво та основи бізнесу
ОК 16. Основи туризмознавства
ОК 17. Гігієна та санітарія в галузі
ОК 18. Економіка готелів і ресторанів
ОК 19. Вступ до гостинності
ОК 20. Менеджмент в готельно-ресторанній справі
ОК 21. Іміджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі
ОК 22. Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
ОК 23. Організація готельної справи
ОК 23. Курсова робота з "Організації готельної справи""
ОК 24. Організація ресторанної справи
ОК 25. Харчові технології в закладах готельно-ресторанної сфери
ОК 26. Проектування підприємств галузі
ОК 27. Маркетинг в готельно-ресторанній справі
ОК 28. Логістика
ОК 29. Друга іноземна мова
ОК 30. Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанній сфері
ОК 31. Сервіс у ресторанній сфері
ОК 32. Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
ОК 33. Інформаційні системи за фаховим спрямуванням
ОК 34. Товарознавство
ОК 35. Івентний менеджмент
ОК 36. Бізнес-планування в готельно-ресторанній справі
ОК 37. Кейтеринг
ОК 38. Інновації в дизайні та технологіях індустрії гостинності
ОК 39. Навчальна практика. ОК 40. Виробнича практика
ОК 41. Переддипломна практика
ОК 42. Кваліфікаційна робота
ОК 43. Атестаційний екзамен
Рецензії НУБІП, ТНТУ, ПУЕТ, ЗУНУ, ОНЕУ ►