Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
241 - Готельно-ресторанна справа
На головну
Календар
241 - Готельно-ресторанна справа
На головну
Курси
Освітні програми
Бакалавр
241 - Готельно-ресторанна справа
Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа"
ОПП 241 - 2020, 2021, 2022
ОПП 241 - 2020, 2021, 2022
ОП_ГРС_2020-2021.pdf
ОП_ГРС_2021-2022.pdf
ОП_ГРС_2022-2023.pdf
Завантажити теку
◄ ОПП 241 2023
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
ПРОЕКТ ОПП Готельно-ресторанна справа на 2024-2025 н.р.
ОПП 241 2023
Навчальні плани
Рецензії НУБІП, ТНТУ, ПУЕТ, ЗУНУ, ОНЕУ
Рецензії стейкхолдерів
ОК 1. Іноземна мова
ОК 2. Українська мова та академічне письмо
ОК 3. Філософія
ОК 4. Розвиток комунікативних навичок
ОК 5. Психологія
ОК 6. Економіко-математичні методи і моделі
ОК 7. Економічна історія та культура України
ОК 8. Бухгалтерський облік
ОК 9. Господарське право / Корпоративне та підприємницьке право
ОК 10. Організація роботи з дкументами
ОК 11. Харчова хімія
ОК 12. Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
ОК 13. Фізичне виховання
ОК 14. Цифровізація документообороту та електронний офіс
ОК 15. Підприємництво та основи бізнесу
ОК 16. Основи туризмознавства
ОК 17. Гігієна та санітарія в галузі
ОК 18. Економіка готелів і ресторанів
ОК 19. Вступ до гостинності
ОК 20. Менеджмент в готельно-ресторанній справі
ОК 21. Іміджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі
ОК 22. Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
ОК 23. Організація готельної справи
ОК 23. Курсова робота з "Організації готельної справи""
ОК 24. Організація ресторанної справи
ОК 25. Харчові технології в закладах готельно-ресторанної сфери
ОК 26. Проектування підприємств галузі
ОК 27. Маркетинг в готельно-ресторанній справі
ОК 28. Логістика
ОК 29. Друга іноземна мова
ОК 30. Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанній сфері
ОК 31. Сервіс у ресторанній сфері
ОК 32. Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
ОК 33. Інформаційні системи за фаховим спрямуванням
ОК 34. Товарознавство
ОК 35. Івентний менеджмент
ОК 36. Бізнес-планування в готельно-ресторанній справі
ОК 37. Кейтеринг
ОК 38. Інновації в дизайні та технологіях індустрії гостинності
ОК 39. Навчальна практика. ОК 40. Виробнича практика
ОК 41. Переддипломна практика
ОК 42. Кваліфікаційна робота
ОК 43. Атестаційний екзамен
Навчальні плани ►