Skip to main content
Side panel
Освітній портал
Home
More
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access
Log in
Home
Open course index
Open block drawer
Проектування підприємств в галузі
Topic outline
General
Collapse all
Expand all
Оголошення
Forum
Навчально-методичний комплекс дисципліни
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ"
File
Проектування підприємств готельно-ресторанного бізнесу: навч. посібник [Електронне видання]
File
Методичні рекомендації для самостійної роботи
File
ЕЛЕКТРОННИЙ ЖУРНАЛ ОЦІНЮВАННЯ
URL
Матеріали до лекційних занять
ТЕМА 1. Організаційні засади проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
File
ТЕМА 2. Розміщення готелю на земельній ділянці
File
ТЕМА 3. Загальні вимоги до об'ємно-планувального рішення та розробка архітектурно-будівельного рішення
File
ТЕМА 4. Концептуальне рішення закладу готельно-ресторанного господарства
File
ТЕМА 5. Проектування сервісно-виробничих процесів в закладі готельно-ресторанного господарства
File
ТЕМА 6. Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень
File
ТЕМА 7. Проектування житлової групи приміщень
File
ТЕМА 8. Проектування закладів ресторанного господарства в готелях
File
Матеріали до практичних занять
Тема 1. Організаційні засади проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
File
Тема 2. Розміщення готелю на земельній ділянці
File
Тема 3. Загальні вимоги до об'ємно-планувального рішення та розробка архітектурно-будівельного рішення
File
Тема 4. Концептуальне рішення закладу готельно-ресторанного господарства
File
Завдання.Розробити концепцію ЗГРГ
File
Тема 5. Проектування сервісно-виробничих процесів в закладі готельно-ресторанного господарства
File
Тема 6. Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень
File
Тема 7. Проектування житлової групи приміщень
File
Тема 8. Проектування закладів ресторанного господарства при готелі
File
Завдання. Проектування ресторану та визначення площі
File
Тема 9. Проектування приміщень побутового облуговування та торгівлі
File
Тема 10. Проектування приміщень культурно-дозвіллєвого та фізкультурно-оздоровчого призначення
File
Тема 11. Проектування адміністративних, господарських та виробничих приміщень готелю
File
Завдання. Визначення загальної площі забудови.
File
Тема 12. Характеристика інженерних систем готелю
File
Тема 13. Планувальні рішення готелів
File
Тема 14. Організаційно-технологічні підходи до реконструкції готелів
File
Критерії оцінювання та допоміжна література
Рекомендована література
File
HoReCa: ТОМ 1. ГОТЕЛІ Навчальний посібник
File
HoReCa: ТОМ 2. РЕСТОРАНИ Навчальний посібник
File
HoReCa: ТОМ 3. КЕЙТЕРИНГ Навчальний посібник
File
Нормативно-правова база
МР НТО 03.07:2021 Туризм та пов'язані з ним послуги. ГОТЕЛІ. Вимоги до послуг.
File
ДБН В.2.2-20:2008 БУДИНКИ І СПОРУДИ. ГОТЕЛІ.
File
ДБН В.2.2-25:2009 ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧУВАННЯ (ЗАКЛАДИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА)
File
ДБН А2.2-3-2014 СКЛАД ТА ЗМІСТ ПРОЕКТНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ НА БУДІВНИЦТВО
File
ДСТУ 4527:2006 ПОСЛУГИ ТУРИСТИЧНІ. ЗАСОБИ РОЗМІЩЕННЯ.
File
ДСТУ 4269:2003 ПОСЛУГИ ТУРИСТИЧНІ. КЛАСИФІКАЦІЯ ГОТЕЛІВ.
File
ДСТУ 3862-99. ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ. ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ.
File
Зворотній зв'язок
Підсумковий тест
File
ktgrs_kao@ztu.edu.ua Климчук Альона Олегівна
Feedback