Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
На головну
Більше
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Відкритий покажчик курсу
Відкрити ящик блоків
Проектування підприємств в галузі
Структура за темами
Загальне
Згорнути все
Розгорнути всі
Оголошення
Форум
Навчально-методичний комплекс дисципліни
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ"
Файл
Проектування підприємств готельно-ресторанного бізнесу: навч. посібник [Електронне видання]
Файл
Методичні рекомендації для самостійної роботи
Файл
ЕЛЕКТРОННИЙ ЖУРНАЛ ОЦІНЮВАННЯ
URL (веб-посилання)
Матеріали до лекційних занять
ТЕМА 1. Організаційні засади проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Файл
ТЕМА 2. Розміщення готелю на земельній ділянці
Файл
ТЕМА 3. Загальні вимоги до об'ємно-планувального рішення та розробка архітектурно-будівельного рішення
Файл
ТЕМА 4. Концептуальне рішення закладу готельно-ресторанного господарства
Файл
ТЕМА 5. Проектування сервісно-виробничих процесів в закладі готельно-ресторанного господарства
Файл
ТЕМА 6. Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень
Файл
ТЕМА 7. Проектування житлової групи приміщень
Файл
ТЕМА 8. Проектування закладів ресторанного господарства в готелях
Файл
Матеріали до практичних занять
Тема 1. Організаційні засади проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Файл
Тема 2. Розміщення готелю на земельній ділянці
Файл
Тема 3. Загальні вимоги до об'ємно-планувального рішення та розробка архітектурно-будівельного рішення
Файл
Тема 4. Концептуальне рішення закладу готельно-ресторанного господарства
Файл
Завдання.Розробити концепцію ЗГРГ
Файл
Тема 5. Проектування сервісно-виробничих процесів в закладі готельно-ресторанного господарства
Файл
Тема 6. Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень
Файл
Тема 7. Проектування житлової групи приміщень
Файл
Тема 8. Проектування закладів ресторанного господарства при готелі
Файл
Завдання. Проектування ресторану та визначення площі
Файл
Тема 9. Проектування приміщень побутового облуговування та торгівлі
Файл
Тема 10. Проектування приміщень культурно-дозвіллєвого та фізкультурно-оздоровчого призначення
Файл
Тема 11. Проектування адміністративних, господарських та виробничих приміщень готелю
Файл
Завдання. Визначення загальної площі забудови.
Файл
Тема 12. Характеристика інженерних систем готелю
Файл
Тема 13. Планувальні рішення готелів
Файл
Тема 14. Організаційно-технологічні підходи до реконструкції готелів
Файл
Критерії оцінювання та допоміжна література
Рекомендована література
Файл
HoReCa: ТОМ 1. ГОТЕЛІ Навчальний посібник
Файл
HoReCa: ТОМ 2. РЕСТОРАНИ Навчальний посібник
Файл
HoReCa: ТОМ 3. КЕЙТЕРИНГ Навчальний посібник
Файл
Нормативно-правова база
МР НТО 03.07:2021 Туризм та пов'язані з ним послуги. ГОТЕЛІ. Вимоги до послуг.
Файл
ДБН В.2.2-20:2008 БУДИНКИ І СПОРУДИ. ГОТЕЛІ.
Файл
ДБН В.2.2-25:2009 ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧУВАННЯ (ЗАКЛАДИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА)
Файл
ДБН А2.2-3-2014 СКЛАД ТА ЗМІСТ ПРОЕКТНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ НА БУДІВНИЦТВО
Файл
ДСТУ 4527:2006 ПОСЛУГИ ТУРИСТИЧНІ. ЗАСОБИ РОЗМІЩЕННЯ.
Файл
ДСТУ 4269:2003 ПОСЛУГИ ТУРИСТИЧНІ. КЛАСИФІКАЦІЯ ГОТЕЛІВ.
Файл
ДСТУ 3862-99. ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ. ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ.
Файл
Зворотній зв'язок
Підсумковий тест
Файл
ktgrs_kao@ztu.edu.ua Климчук Альона Олегівна
Зворотний зв’язок