ЗТЗ-23м
Структура за темами
-
шифр за ОПП
Назва навчальної дисципліни
Кількість кредитів
Кількість годин
Ауд. год
тиждень
лекції
практичні
лабораторні
залік
екзамен
1 семестр
ОК2
3
90
16
8
8
*
ОК5
Конкурентоспроможність в туризмі та готельно-ресторанному господарстві
150
12
6
6
*
ОК7
5
150
14
6
8
*
ОК8
5
150
14
6
8
*
ОК9
3
90
10
5
5
*
ОК11
5
150
14
6
8
*
2 семестр
ВК2.1
Дисципліна професійної підготовки №1
5
150
12
6
8
* ВК2.2
Дисципліна професійної підготовки №2
5
150
12
6
8
* ВК2.3
5
150
12
6
8
* ВК2.4
5
150
12
6
8
* ОК1
Іноземна мова професійного спрямування
3
90
10
6
8
10
*
ОК10
4
120
14
6
8
*
ОК13
4
120
*
ОК6
2
60
10
10
*
3 семестр
ВК1.1
Дисципліна загальної підготовки №1
3
90
14
6
8
14
ОК3
3
90
10
6
4
*
ОК4
3
90
10
4
6
*
ОК6
3
90
6
6
*
ОК12
4
120
14
6
8
*
ОК14
6
180
*
ОК15
9
270
*
-
-
-
-
-